Μπισμπίκης Vol2. Μετά τον ηθοποιό που την εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα συζητήθηκε αρκετά για το τσιγάρο που είχε στο χέρι του στις φωτογραφίες που αναδημοσιεύτηκαν από τις ερωτοτροπίες του με τη Βανδή στο κέντρο που τραγουδάει, ήταν η Πάολα αυτή που πήρε τη σκυτάλη.

Για την ακρίβεια, πήρε ένα τσιγάρο στο χέρι και το άναψε στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε το Παλιό Μου Παλτό του Δάντη. Καθώς το τραγούδι έχει έναν στίχο που αναφέρεται σε τσιγάρο, η Πάολα το άναψε στο πλαίσιο του act, το οποίο όμως δεν υποβιβάζει την ισχύ του νόμου, δεν το κάνει αποδεκτό. Παραμένει παράνομο – το ίδιο πρέπει να ισχύσει και για τις θεατρικές παραστάσεις που επίσης το χρησιμοποιούν στο πλαίσιο του act.

Σε κάθε περίπτωση, ο νόμος φαίνεται πως θα ισχύσει και μάλιστα πιο αυστηρά στην περίπτωση του κέντρου που εμφανίζεται η Πάολα, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο, και την εξήγηση-δέσμευση την έδωσε ο υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Ο κ. Πλεύρης τόνισε πως «εδώ έχουμε μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω», όταν ρωτήθηκε από τους Καμπουράκη-Στάθη. «Δεν πρόκειται για την ανικανότητα ενός μαγαζιού να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε ένα τσιγάρο. Εδώ, προφανώς, ότι έγινε, δεν έγινε με την ανοχή αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς, θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

O Τριαντάφυλλος ζει το δικό του Survivor: Είπε σε συνεργάτη της Σκορδά «Έπρεπε να είμαι εκεί να τα πούμε face to face»

Δίκη Πισπιρίγκου: Άγρια επίθεση Κούγια στην Κουτσελίνη – «Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας από τις μηνύσεις που έρχονται»

Χαμός με τον Αντύπα την ώρα που τραγουδούσε: Ανέβηκε θαμώνας στην πίστα και του επιτέθηκε