Για ένα ακόμη καλοκαίρι, η χώρα μας βιώνει ανυπολόγιστες καταστροφές από τις πυρκαγιές, οι οποίες μαίνονται στην ανατολική Αττική, τη Ρόδο και το Λουτράκι, ενώ συναγερμός έχει σημάνει και για άλλες περιοχές. Αναπόφευκτα έχει ξεκινήσει, ξανά, το ζήτημα της ενσυναίσθησης στα social media και το κατά πόσο πρόσωπα που βρίσκονται στην ελληνική σοουμπίζ, πρέπει να μένουν αμέτοχοι.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν γίνει αποδέκτες τέτοιων σχολίων, αφού το γεγονός ότι δεν έχουν αναρτήσει τίποτα σχετικό με τις φωτιές και αντ’αυτού ενημερώνουν τους θαυμαστές τους για τις ειδυλλιακές διακοπές τους στην Κρήτη, έχει ενοχλήσει πολύ κόσμο.

Βανδή
Βανδή
Βανδή

Η τραγουδίστρια ανέβασε και μια σειρά φωτογραφιών στο προφίλ της, με την ίδια και τον ηθοποιό στην πισίνα του ξενοδοχείου. «Το νησί που μας μαγεύει», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της ανάρτησης.

Τα σχόλια στην ανάρτηση προφανώς δεν είχε μόνο κολακευτικά για τους ίδιους, με πολλούς να σχολιάζουν πως δεν δείχνουν καμία κοινωνική ευαισθησία. Κάποια από αυτά έγραφαν: «Εδώ ο κόσμος καίγεται και………», ή « «Η χώρα σας καίγεται …και εσείς τραμπάλα» ή «καίγεται όλη η Ελλάδα κι εσείς τον χαβά σας. Τι να πει κανείς δεν υπάρχουν λόγια. Νιονιο γιοκ».