Ο Αιμιλιάνο Μάρκου έχει γίνει γνωστό μοντέλο όχι μόνο επειδή τράβηξε τα βλέμματα με τις επιτυχίες του μέσω στον διαγωνισμό του GNTM αλλά με την μετέπειτα επαγγελματική του πορεία.

Είναι από τους λίγους παίκτες του ριάλιτι μοντέλων που κάνουν όντως διεθνή καριέρα. Έχει περπατήσει στις πασαρέλες διεθνών οίκων μόδας όπως Dolce & Gabbana, Giorgio Armani και άλλους.

Ενώ αλλάζει χώρες «σαν τα πουκάμισα», βρέθηκε για λίγες μέρες ξανά στην Ελλάδα και έδωσε μία συνέντευξη όπου μίλησε για το σόου που του έδωσε την ώθηση να ασχοληθεί με την μόδα.

Αρκετά δηκτικός, είπε ότι οι κριτές του GNTM δεν επικοινωνούν με κανένα από τα παιδιά, ούτε καν με τους νικητές.

«Δεν υπάρχει παιδί που να βγήκε από το GNTM και να έχει επικοινωνία με τους κριτές. Κανένας νικητής του GNTM δεν έχει κάνει διεθνή καριέρα. Εγώ δεν χρησιμοποίησα καμία φωτογραφία μου από το GNTM στο εξωτερικό. Είναι πιο απλά αυτά που ζητάνε».

Τέλος, μίλησε και για την σχέση του με την επίσης πρώην παίκτρια του GNTM 3, Μαριάγαπη, η οποία κάνει επίσης διεθνή καριέρα καθώς αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην Κίνα. «Είμαστε μαζί με τη Μαριαγάπη και κυνηγάμε το όνειρό μας».

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και σχεδόν 2 χρόνια.

«Κάθε εβδομάδα μού επιφυλάσσει και κάτι διαφορετικό, συνέχεια περιμένω μέιλ για να δω σε ποια χώρα πρέπει να πάω. Πιστεύω ότι ακόμη δεν έχω φτάσει  στο πικ της καριέρας μου, δεν έχω πέσει ποτέ ψυχολογικά. Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι, αλλά θα κάνω ότι πρέπει για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους», κατέληξε ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου είπε στη συνέχεια: «Το σπίτι μου είναι γεμάτο κορνίζες από τις δουλειές μου. Η μαμά μου έχει κάνει κάδρα όλες μου τις δουλειές και τις έχει κρεμάσει στο σπίτι. Για να αρχίσω να βγάζω χρήματα, έμεινα πέντε μήνες στο Μιλάνο χωρίς να κάνω τίποτα. Στο GNTM γνώρισα τον άνθρωπο που θεωρώ μέντορά μου, τον Δημήτρη Σκουλό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: