Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία μίλησε για το περσινό GNTM, που ήταν κριτής, ενώ σχολίασε και το φετινό, το οποίο οδεύει σιγά σιγά προς το φινάλε. Αρχικά εξήγησε τον λόγο που δεν ήταν τόσο ανοιχτή όταν βρισκόταν στην κριτική επιτροπή, λέγοντας:

«Είμαι λίγο πιο κλειστός άνθρωπος, πιο μαζεμένη, οπότε μου παίρνει παραπάνω χρόνο να ξεδιπλώσω τον χαρακτήρα μου».

Μιλώντας για τη Βίκυ Καγιά, είπε πως «εγώ προσπαθώ να κρατήσω τα καλά που έχω πάρει, ήταν μία πολύ ωραία ευκαιρία για εμένα που έγινε σε σωστή χρονική στιγμή».

Διαβάστε ακόμη: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα πρώτα λόγια της για τη συμμετοχή στο All Star Survivor – Δίνει ραντεβού στους στίβους μάχης

Κλείνοντας, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το bullying που είχε βιώσει όταν κι εκείνη ήταν κριτής του GNTM, λέγοντας: «Πιστεύω ότι η Ηλιάνα είπε την αλήθεια της. Έχω ζήσει κι εγώ δύσκολες στιγμές στον χώρο. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές και στο GNTM, που διαφωνούσαμε και εγώ σαν πιο καινούρια ένιωθα ότι ο λόγος μου ίσως δεν μετράει τόσο πολύ, αλλά το καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ ήμουν το φρέσκο πρόσωπο» και πρόσθεσε:

«Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να εκφραστώ όπως ήθελα».