Ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία σχολίασε, μεταξύ άλλων, τις μαγειρικές εκπομπές πoυ προβάλλονται στην τηλεόραση.

Μιλώντας στο Mega για τα ριάλιτι και τα τηλεπαιχνίδια μαγειρικής, ο γνωστός σεφ, αναφέρθηκε στο Masterchef, στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», αλλά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως παρουσιαστή της «Φάρμας».

«Μην περιμένετε να δείτε ακόμα τους νέους σεφ που παίζουν στα τηλεπαιχνίδια ως executive σεφ σε μεγάλα εστιατόρια. Δεν τους δίνουν όλο το πακέτο της γνώσης. Το στήσιμο της παράγωγης του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είναι για πέταμα. Ο Σεφερλής και ο Μποτρίνι είναι σοβαροί επαγγελματίες. Τους ήρθε μία εκπομπή, λεφτάκια είναι, δεν λέμε όχι. Εγώ στο λίγο που έμεινα στην τηλεόραση, ό,τι έκανα το έκανα καλά και μου έχει μείνει η αγάπη του κόσμου. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άλλαξε καριέρα, όλα είναι λεφτάκια. Κάνεις μια εκπομπή παίρνεις ένα λεφτάκι, κάνεις δύο παίρνεις δύο λεφτάκια», είπε.

Μάλιστα, κλείνοντας σημείωσε πως «Αυτό που με έσωσε όταν έφυγε από τη ζωή η σύζυγός μου ήταν ότι έλαβα μέρος στο Top chef. Αυτή η δουλειά ήταν το φάρμακό μου. Με τη δεύτερη σύζυγο μου γνωριστήκαμε στην τράπεζα. Με εξυπηρέτησε και είδαμε ότι είχαμε κάποια κοινά στοιχεία».