Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, έφερε στη ζωή τον γιο τους πριν λίγες ώρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους, ενώ θα λάβουν εξιτήριο από το μαιευτήριο τη Δευτέρα.

Το ζευγάρι, πάντως, σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή. Την τελευταία φορά ήταν τον Μάρτιο, όταν η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Hello και είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση», είχε πει χαρακτηριστικά.

Snik: Ρίχνει «τάπα» στον Light μεγαλύτερη κι από του Αντετοκούνμπο – «Παιδάκια βρείτε καμιά γκόμενα»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

Τέλος, για την παρουσία και των δύο στα social media, όπου καμιά φορά δημοσιεύουν κοινά τους στιγμιότυπα, είπε: «Για εμάς είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε καν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια, διότι σήμερα είσαι με κάποιον, αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται τα πάντα να βγαίνουν προς τα έξω. Καλό είναι τις στιγμές μας να τις κρατάμε για εμάς, είτε είναι το ευτυχισμένο μας παρόν είτε γίνουν μία ανάμνηση στο μέλλον».

Ιωάννα Τούνη: Μιλά για την δύσκολη εγκυμοσύνη της- «Κάνω συνέχεια εμετούς»