Κι εκεί που δεν είχαμε τίποτα να περιμένουμε παραπάνω από την ελληνική τηλεόραση, «έσκασε» μύτη, χθες, το Master Chef, για έκτη συνεχή χρονιά. Το «τρίδυμο» της επιτυχίας έκανε comeback, κι αν κρίνουμε από τον ενθουσιασμό που προκλήθηκε στο Twitter (η νέα μονάδα μέτρησης της τηλεθέασης), φαίνεται πως θα κερδίσουν το ενδιαφέρον και αυτή τη σεζόν.

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει αυτούς τους τρεις τύπους, που ξέρουν πώς να ξεχωρίζουν από τους κριτές των υπόλοιπων ριάλιτι. Έχουν χημεία, χιούμορ, όρεξη, τους αρέσει να «τσαλακώνονται» και πολλά ακόμη που δικαιολογημένα τους τοποθετούν με ευκολία στην καρδούλα μας. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, έχουν κυριολεκτικά κερδίσει το τζακ ποτ χημείας.

Είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όμως, ο «ζεν πρεμιέ» της μαγειρικής

Αντικειμενικά και οι τρεις κριτές έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά. Ο καθένας ξεχωρίζει για κάτι. Νιώθουμε όμως πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάπως «αδικείται» μπροστά τους, όχι σε σχολιασμό βεβαίως, μιας και είναι ο αγαπημένος των τηλεθεατών.  Έξι χρόνια, πάντως, είναι αρκετά για να έχουμε εξασφαλίσει την άποψή μας, αυτή δηλαδή που λέει ότι ο σεφ Κουτσόπουλος είναι ο πιο σέξι κριτής της ελληνικής τηλεόρασης, ο «ζεν πρεμιέρ» της μαγειρικής, θα λέγαμε πιο σωστά.

Το πιο σημαντικό απ’όλα, είναι πως ο ίδιος επιβεβαιώνει αυτό που πλέον έχει αρχίσει να αλλάζει στις γυναικείες προτιμήσεις. Ούτε το ύψος, ούτε η αψεγάδιαστη ομορφιά, αλλά ούτε και το γυμνασμένο κορμί, καθορίζουν πια τον σέξι άντρα. Ναι, ακόμα παίζουν σημαντικό ρόλο στη σύγχρονη εποχή, όμως μια πλειοψηφία γυναικών, ξέρουν ποια είναι εκείνα τα σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα που τις κάνουν να ερωτεύονται άντρες σαν τον Κουτσόπουλο.

https://twitter.com/KoutsopoulosLeo/status/1352182775357583368?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1352182775357583368%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protagon.gr%2Fapopseis%2Fmasterchef-yperexei-giati-aftosarkazetai-44342421264

Το χιούμορ είναι η μισή αρχοντιά λένε, και δεν γίνεται να μην συμφωνήσουμε. Το νέο αφροδισιακό της σχέσης. Ο άνδρας που κάνει μια γυναίκα να γελάει, έχει κερδίσει την καρδιά της. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παίρνει στέμμα για το χιούμορ του, το οποίο συνοδεύεται και από εκπληκτικές γκριμάτσες. Ξέρει τι να πει και πώς να το πει, την σωστή στιγμή. Είναι αδύνατο να βαρεθείς δίπλα του. Αφήστε, δε, που ξέρει και να αυτοσαρκάζεται, ειδικά για το ύψος του, συγκριτικά με τους άλλους δύο κριτές. «Δεν είμαι εγώ κοντός, οι άλλοι είναι ψηλοί», είχε πει κάποτε.

Είναι μόνο το χιούμορ που τον κάνει σέξι; Όχι. Είναι η ευγένειά του, το πόσο gentleman είναι απέναντι στο γυναικείο φύλο. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα, που θα κάνουν μια γυναίκα να νιώσει σημαντική. Είναι ένας μποέμ τύπος. Από το αλώνι, στο σαλόνι που λέμε. Είναι αντισυμβατικός, επαναστάτης και ακόμα και στις μουσικές του προτιμήσεις, διαφέρει από τους συνηθισμένους άνδρες εκεί έξω, που ξημεροβραδιάζονται στα μπουζούκια.

Κρύβει ένα ενδιαφέρον και βγάζει αυτή την εικόνα του ανθρώπου που έχει πολλά να μοιραστεί. Και στο τέλος-τέλος, μέχρι και το νέο hairstyle που υιοθέτησε, με το πιο ξυρισμένο κεφάλι, του αφήνει μια γοητεία που συμπληρώνει όλα τα παραπάνω, κάνοντας τον σεφ Κουτσόπουλο, το νέο sex symbol.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)