Τα χαρακτηριστικά της τατουάζ αποφάσισε να αφαιρέσει η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο του GNTM και πρώην παίκτρια του Survivor έχει αναφέρει εδώ και καιρό ότι έχει μετανιώσει και θέλει να αφαιρέσει μερικά από τα τατουάζ της.

Έτσι, επισκέφτηκε το studio του Thirio, ο οποίος εξειδικεύεται σε αφαιρέσεις και μοιράστηκε με τους 143 χιλιάδες ακόλουθούς της την ανατριχιαστική διαδικασία.

Η ίδια ανέβασε μερικά insta-stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου βλέπουμε πως γίνεται η αφαίρεση των τατουάζ.

Φαίνεται αρκετά επίπονη. Μάλιστα, της δόθηκε και ένα anti-stress μπαλάκι να πιέζει ώστε να αντέξει τον οξύ πόνο. Όσοι έχουν αφαιρέσει τατουάζ έχουν περιγράψει τον πόνο σαν έντονο κάψιμο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για την επιθυμία της να αφαιρέσει μερικά τατουάζ, από την εποχή που διαγωνιζόταν ως παίκτρια στο GNTM. Αφενός, λόγω της δουλειάς και αφετέρου επειδή το μετάνιωσε, αποφάσισε να αφήσει το δέρμα της γυμνό από μελάνι.

Δεν πρόκειται για τα πρώτα τατουάζ που αφαιρεί η Κάτια Ταραμπάνκο, αφού είχε ξανά επισκεφτεί το studio του Thirio ώστε να αφαιρέσει το μεγαλύτερο που είχε στο δεξί της μπούτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αφαίρεση τατουάζ προχώρησε και ο πρώην σύντροφος του μοντέλου, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είχε γράψει το όνομά της πριν ακόμη ανακαλύψει ότι διατηρεί παράλληλη σχέση.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

GNTM 5: Παίκτρια 47 χρονών και η κόρη της ανάμεσα στα 21 μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι

Γιώργος Κατσαούνης: «Δεν ήθελα τις 100.000€, μπήκα κατά λάθος στο Survivor»

Ζήνα Κουτσελίνη: Έγινε πιο influencer κι από τους influencer χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα