O Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor, στην εκπομπή «Open Weekend». Ο πιο πολυζητητημένος παίκτης του ριάλιτι αποβλήθηκε, μετά το σκηνικό με τον Τάκη Καραγκούνια. Αυτό φαίνεται να μην τον πείραξε καθόλου, καθώς δηλώνει ότι δεν ήθελε το έπαθλο των 100.000 ευρώ και ότι μπήκε κατά λάθος στο παιχνίδι. Ανέφερε ότι υποστήριζε τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής.

Ο Κατσαούνης είπε, μιλώντας στην εκπομπή: «Εγώ έκανα μεγάλο αγώνα για τον Στάθη και νομίζω ότι φάνηκε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κέρδισε ο φίλος μου ο Στάθης διότι είναι σαν να το κέρδισα εγώ το έπαθλο. Από το Survivor εγώ δεν ήθελα τις 100.000 ευρώ. Βασικά μπήκα κατά λάθος μέσα στο παιχνίδι. Το Survivor τελειώνει, αλλά οι φιλίες δεν τελειώνουν ποτέ».

Πέρα από τις φιλίες, και οι έχθρες φαίνεται πως δεν τελειώνουν ποτέ. Εκείνος και ο Καραγκούνιας είναι πλέον δύο ξένοι, αφού στον τελικό του Survivor δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουν.

«Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να φύγω αλλά αφού ήταν απόφαση της παραγωγής, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Δεν τον έδειρα. Άμα τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε και θα είχε σίγουρα σημάδια. Ο κόσμος δεν νομίζω ότι ήθελε την αποχώρησή μου. Φυσικά και δεν μιλήσαμε. Σε αυτή τη ζωή δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τον Τάκη από την στιγμή που με πρόσβαλε», είπε ο Κατσαούνης.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας υποστήριξε ότι ον εαυτό του. «Δεν πρόκειται να μιλήσω με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε μια παραβατική συμπεριφορά, έχει τιμωρηθεί από την παραγωγή, βγαίνει σε όλα τα κανάλια και λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι. Αν δεν είχε γίνει κάτι θα ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα, να πουλάμε μαγκιές και να λέει ο καθένας ό,τι θέλει».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Μαίρη Βιτινάρος – Χρήστος Μπίρμπας: Ποιοι είναι οι δύο νέοι coaches του GNTM

Σασμός: Οι δύο δυνατές σκηνές στο φινάλε και το τέλος που απογοήτευσε

Άγριες Μέλισσες: Ένα αιματοβαμμένο φινάλε που θα μείνει αξέχαστο – Οι σκηνές που αποθεώθηκαν