Οι τόνοι ανέβηκαν στην σημερινή εκπομπή «Πρω1νό» του Γιώργου Λιάγκα, όταν ο δικηγόρος του 63χρονου βγήκε στον αέρα για να μιλήσει για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Ο Βασίλης Νουλέζας μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις, λέγοντας πως η κυβέρνηση και οι δημοσιογράφοι έφεραν τον κατηγορούμενο σε αυτή τη θέση κάνοντας έξω φρενών τον Λιάγκα, ο οποίος απάντησε ωρυόμενος στα λεγόμενα του:

«Μην με βγάζετε από τα ρούχα μου. Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται για ένα βαρύτατο αδίκημα, ότι βίαζε ένα κοριτσάκι 11 χρονών. Το έχει κάνει ή όχι; Δεν το γνωρίζω το κοριτσάκι, νοιάζομαι για να καθαρίσει μία κοινωνία από αποβράσματα».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος σχολίασε στην έντασή του πως «κατ’ αρχάς ζητήστε συγγνώμη για τα λεξοτανίλ και για τον βιασμό. Εσείς που φωνάζετε τώρα. Τώρα πώς ξέρετε και προκρίνετε ότι είναι ένοχος για την υπόθεση στον Κολωνό; Σας ενοχλεί η αλήθεια».

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε πως «εμένα με ενοχλεί; Εμένα με ενοχλεί να υπάρχουν τέρατα που βιάζουν παιδιά. Εσάς σας ενοχλεί αυτό;», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος. Εκείνη τη στιγμή, ο δικηγόρος του είπε ότι θα αποχωρήσει από την εκπομπή, με τη δικαιολογία ότι δεν μιλούν έτσι σε έναν φιλοξενούμενο. «Στο καλό, και ευχαριστώ πολύ».