Στο Κιάτο πραγματοποιήθηκε η σύλληψη του 63χρονου Στ.Κ., ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης του Κολωνού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη κατά τη διαδικασία αναγνώρισής του, αποκάλυψε πως έχει συναντηθεί μαζί του δύο φορές σε ξενοδοχείο.

Ο 63χρονος είχε εμφανιστεί την Πέμπτη (21/6) στο γραφείο του 14ου τακτικού ανακριτή προκειμένου να δηλώσει τη διάθεσή του να συνδράμει στις έρευνες των Αρχών στην υπόθεση της 12χρονης και να… ξεδιαλύνει την παρεξήγηση. Ωστόσο η κατάθεση της 12χρονης ήταν πέρα ως πέρα κατατοπιστική και ως εκ τούτου ο ανακριτής έδωσε το «πράσινο φως» μέσω εντάλματος για τη σύλληψή του.

Το κορίτσι φέρεται να περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ήρθε σε επαφή με τον 63χρονο και πως πήγαν αυτές τις δύο φορές σε ξενοδοχείο, ενώ φέρεται επίσης να κατονόμασε τον ίδιο, ως εκείνον ο οποίος τη μετέφερε στο σπίτι του 82χρονου, ο οποίος συνελήφθη επίσης σήμερα. Υπενθυμίζουμε πως σήμερα (22/6) η υποδιεύθυνση Ανηλίκων προχώρησε στη σύλληψη άλλων δύο Πακιστανών ηλικίας 46 και 43.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις

«Στο πλαίσιο επιχείρησης που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πρωινές ώρες σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και στο Κιάτο Κορινθίας, συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων δύο ημεδαποί (82χρονος και 63χρονος) και δύο αλλοδαποί (43χρονος και 46χρονος) κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Αποφάσεων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή».

Μύδρους από τον συνήγορο υπεράσπισης του 63χρονου και η… αποκάλυψη για τις δύο φορές σε ξενοδοχείο

Ισχυρίζεται πως δεν περίμενε τη σύλληψη του 63χρονου που αναγνώρισε η 12χρονη του Κολωνού, ο συνήγορός του, Βασίλης Νουλέζας. Με οργίλη ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο γνωστός ποινικολόγος καταφέρθηκε εναντίον του ανακριτή αλλά και της… Νέας Δημοκρατίας:

«Μεθόδευσαν σύλληψη του 63 χρόνου ενώ χθες εμφανιστήκαμε αυθορμήτως! Είμαι αντιμέτωπος με την πιο αναξιόπιστη Δικαιοσύνη με την πιο βρώμικη Αστυνομία. Αποδεδειγμένα πλέον o πολίτης πρέπει να φοβάται αυτούς. Ο εντολέας μου, 63χρόνος ΣΤ.Κ. αποδείχθηκε από το Ποινικό μητρώο του ότι δεν είχε καταδικαστεί για βιασμό (αρθ. 336 ΠΚ) που τόσες ημέρες έλεγαν.

63χρονος, δύο φορές σε ξενοδοχείο
Ο 63χρονος κατά την αναμονή εκδίκασης του Αυτοφώρου

Επιπλέον κρίθηκε αθώος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου για το αδίκημα της παράβασης του Νόμου περί Ναρκωτικών, δηλ. τα 10 δισκία Lexotanil που ανήκαν με νόμιμη ηλεκτρονική συνταγή ιατρού στον αδελφό του που πάσχει από ψυχιατρική διαταραχή. Άδικα συνελήφθη και υπέστη ταλαιπωρία για την πράξη αυτή.

Χθες εμφανιστήκαμε αυτοβούλως στον 14ο Τακτικό Ανακριτή Αθηνών με τον εντολέα μου για την υπόθεση Κολωνού έχοντας από τα ΜΜΕ πληροφορηθεί ότι η ανήλικη 12χρονη κατέθεσε βάρος του, καταλογίζοντας του ότι δήθεν συνευρέθηκαν δυο φορές μαζί του σε ξενοδοχείο Αθηνών, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δηλώνουμε ρητά ότι επιθυμούμε την επίσπευση της απολογίας του λαβόντες την υπόσχεση ότι θα κληθεί να απολογηθεί σύντομα.

Σήμερα επικοινώνησα επανειλημμένα με το γραφείο του κ. Ανακριτή λαβών την απάντηση ότι έχει απολογία και πως ήταν απασχολημένος. Αντιλήφθηκα ότι με αποφεύγει με δικαιολογίες. Αντί απάντησης ήλθε ένταλμα σύλληψης.

Ο εντολέας μου ήταν σήμερα στην Αθήνα έτοιμος να μεταβούμε εκεί να δηλώσει ότι τον εκπροσωπώ, να ζητήσουμε τη δικογραφία και να οριστεί σύντομη ημερομηνία απολογίας του. Αντ’ αυτού, αφού επέστρεψε 3 μμ στο Κιάτο με τον προαστιακό, συνελήφθη στις 4 μμ από άνδρες Ασφαλείας της ΓΑΔΑ που τον περίμεναν εκεί, αφού τον αναζήτησαν νωρίτερα στην οικία του και οδηγήθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα, προφανώς κατόπιν έκδοσης εντάλματος σύλληψης του, για το οποίο δεν γνώριζα.

Μου το απέκρυψε επιμελώς ο κ. Ανακριτής που αντιλήφθηκα ότι με απέφευγε. Μένω έκπληκτος από την ανειλικρίνεια και την αντιδεοντολογική στάση του κ. Ανακριτή  έναντι μου ως Συνηγόρου. Προφανώς ενόχλησε το σύστημα, το παρακράτος που χειραγωγεί την Δικαιοσύνη και ελέγχει την Αστυνομία, η χθεσινή αυθόρμητη ειλικρινή πρωτοβουλία μας να εμφανιστούμε αυτοβούλως διότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Δεν έχει ο εντολέας μου καμία απολύτως σχέση με τον Κολωνό κατηγορηματικά. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του.

Ουδέποτε επικοινώνησε με τον Ηλία Μίχο, να καθορίσει συνάντηση με την ανήλικη. Θα ζητούσαμε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση και ν’ ανοίξει το κινητό του. Η κατάθεση της ανήλικης είναι ανακριβής, υπαγορευμένη, αόριστη και χωρίς στοιχεία ενοχής.

Θέλουν σιδηροδέσμιο με χειροπέδες τον 63χρονο με τηλεοπτικές κάμερες που θα σπεύσουν να παραχθεί η συγκλονιστική είδηση να φαίνεται ότι λειτουργεί το κράτος της Δεξιάς, μεθοδολογία πρακτική που προμοτάρουν τα συστημικά ΜΜΕ πολύ οργανωμένα.

Από αυτούς σας διαβεβαιώνω, κινδυνεύουμε περισσότερο, από κανέναν άλλον. Το γνωστό παρακράτος της βρωμερής Δεξιάς παλιάς ΕΡΕ. Θα ζητήσω απαραιτήτως βέβαια την εξαίρεση του κ. Ανακριτή για τους προαναφερθέντες λόγους και θα διαμαρτυρηθώ έντονα αύριο. Θα γίνει η μάχη του Ελ Αλαμέιν στο γραφείο του. Ντρέπομαι που υπηρετώ αυτήν την Δικαιοσύνη.

Θέλουν οπωσδήποτε να τον φυλακίσουν ψάχνουν στο πρόσωπο του να φτιάξουν έναν παιδόφιλο είδηση πρωτοσέλιδη που διοχέτευσαν αμέσως σήμερα απογευματινές ώρες που θ’ απασχολεί και θα αποπροσανατολίζει την κοινωνία.

Αστυνομικό κράτος έφτιαξε ο κ. Μητσοτάκης, το παραδέχομαι, μπορεί να διέλυσε το ΕΣΥ, το άφησε χωρίς ασθενοφόρα, αλλά εκεί πέτυχε απόλυτα. Δεν θα τους επιτρέψω όμως, θα βρεθώ απέναντι τους. Νιώθω αηδία και αποστροφή ειλικρινώς».