Στο κτήριο έφτασε νωρίτερα η ΟΠΚΕ που έσπασε την πόρτα της τουαλέτας μέσα στην οποία βρισκόταν ο μάνατζερ ράγκμπι από τις τρεις τα ξημερώματα και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Στη θέα των αστυνομικών ο Πάνος Αργιανίδης άρχισε να τους πετάει χλωρίνη και άλλα αντικείμενα. Μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου για κατάθεση, κατηγορούμενος για αντίσταση και απείθεια.

Ο «μάνατζερ ράγκμπι» όπως τον αποκαλούσαν είχε κλειστεί στα τοπικά ΕΛΤΑ όπου και εργάζεται στην φύλαξη και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στην ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και συγγενείς, προκειμένου να τον βοηθήσουν να ηρεμήσει.

Ο 40χρονος έχει δηλώσει μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει δώσει μεγάλες προσωπικές μάχες με τον καρκίνο, γεγονός που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο στην ψυχική του υγεία.

Ο πρώην Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σύλλογου Ράγκμπι Ελλάδος σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ ενώ ταυτόχρονα με τις δουλειές τους ασχολείται και με το ping pong αλλά και με την ποδηλασία.

Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει παλαιότερα, συμμετείχε στο Survivor του 2017 γιατί ήταν ένα από τα όνειρα του. Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να φτάσει μακριά στον διαγωνισμό, άφησε το δικό του προσωπικό στίγμα.