Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου και αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από χρόνια. Τότε μια συνάδελφός του, είχε πει ψέματα ότι ο ηθοποιός της την έπεσε και για αυτό δεν πήρε τον ρόλο. Ακόμα, απάντησε στη δημοσιογράφο, η οποία τον ρώτησε την γνώμη του σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου χάρη στο κίνημα metoo.

«Δεν πολυείχα γνώση όλων αυτόν γιατί δεν ασχολούμαι. Όταν φεύγω από το θέατρο, βγαίνω με τους φίλους μου και δε μιλάμε καθόλου για θέατρο. Κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει αλλά πιστεύω ότι πολύ κακώς έχουν γίνει πολλά πράγματα γύρω από αυτή την ιστορία. Πλέον, οι άνθρωποι δικάζονται πρωτοδίκως στα κανάλια και τα κοινωνικά δίκτυα και η δικαιοσύνη έρχεται επικουρικά.

Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Έχουμε γίνει όλοι δικαστές. Δεν είναι λογικό. Αν ήταν ένας περιπτεράς για παράδειγμα, και μαθαίναμε ότι παρενοχλεί τα κοριτσάκια που πάνε να πάρουν εφημερίδες, το πολύ πολύ να λέγαμε καμιά κουβέντα στο καφενείο. Δε θα χάλαγε όλη η Ελλάδα» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι. Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω εγκλήματα. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος» είπε και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για την κοπέλα που τον κατηγόρησε

«Κάποτε έκανα μια οντισιόν, έψαχνα μια κοπέλα για ένα ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες, τους είχα κλείσει ραντεβού σε διαφορετική ώρα. Επίτηδες, επειδή τα προσέχω αυτά, το έκανα στο σπίτι της μητέρας μου, με τη μητέρα μου παρούσα. Της είπα να μη φύγει, απλά ήταν σε έναν άλλο χώρο και δήθεν μας έφερνε καφέδες κλπ, για να είναι παρούσα.

Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μία κοπέλα που δεν την πήρα, πήγε και είπε “μου την έπεσε και γι’ αυτό δεν πήγα” για να μην πει στους φίλους της ότι “δεν του άρεσα σαν ηθοποιός”. Δε ξέρω αν είναι μεγάλο το ψυχικό κόστος αυτών των κοριτσιών. Κάποιοι μπορεί να λένε, ”μια χαρά είναι αυτή η προβολή για μένα”. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι δεν έχει πολλούς φίλους στον χώρο, ενώ για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε ότι είναι σαν αδέρφια. Ακόμα, αποκάλυψε ότι θέλει να ξανασυνεργαστούν, εφόσον υπάρχει ένα καλό σενάριο.

Για τους «Απαράδεκτους», ο ηθοποιός είπε: «Καταλάβαμε ότι ήταν κάτι που άρεσε γιατί μετά από κάμποσο καιρό που κυκλοφορούσαμε στον δρόμο το βλέπαμε ότι συμβαίνει. Με τα χρόνια καταλάβαμε τι σημαίνει το γράψιμο της Δήμητρας, γιατί μετά κατάλαβα ότι δεν γράφει απλώς αστεία αλλά έχει ένα σκεπτικό πίσω από τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

GNTM: Μόνο με κορίτσια η 5η σεζόν – Το remake των 2 πρώτων κύκλων μπορεί να «σώσει» το ριάλιτι

Κατερίνα Καινούργιου: Τι σημασία έχει το dress code όταν μιλάς για την υπόθεση της Πάτρας;

Φως στο Τούνελ: Σάρωσε η Αγγελική Νικολούλη σημειώνοντας 56,7% τηλεθέαση