Συνεχίζονται σήμερα οι δίκες των υποθέσεων σε βάρος των Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη με τους δύο ηθοποιούς να καταφθάνουν μαζί στο δικαστήριο νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, ενώ στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη θα καταθέσει ο νεαρός άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος έχει υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη στην Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2015 σε ηλικία 17 ετών.

Με κλειστές τις πόρτες του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου συνεχίζεται σήμερα η κατάθεση της πρώτης από τις τρεις ηθοποιούς που καταγγέλλουν για βαριές πράξεις σεξουαλικής βίας τον συνάδελφο τους Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με τις δύο ηθοποιούς που πρόκειται να καταθέσουν, ο επιφανής καλλιτέχνης αποπειράθηκε να τις βιάσει, το 2010 την μία μέσα στο καμαρίνι του και το 2014 την έτερη στο αυτοκίνητο του. Και αυτές οι μάρτυρες ανέφεραν στις αρχές ότι είχαν συναντηθεί με τον κατηγορούμενο για επαγγελματικούς λόγους. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι καταγγέλλουσες έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή δια της συκοφάντησης του ίδιου.

Σε ακριβώς διπλανή αίθουσα συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πάτρα: Αποκλείστηκαν τα παθολογικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά – Φύλλο και φτερό το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου

Vladimir Putin: Τέλος η συνεργασία με τη Δύση – «Μπλόκο» στο φυσικό αέριο αν δεν πληρωθεί σε ρούβλια