Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, θα «έσπαγε» τα κοντέρ μέτρησης της τηλεθέασης μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση της Πάτρας, την οποία ερευνά σε βάθος η δημοσιογράφος. Όλες οι εκπομπές του Μαρτίου σημείωσαν εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης με την τελευταία εκπομπή που προβλήθηκε χτες 1/4, να εκτοξεύεται σημειώνοντας έως και 61,3% στο δυναμικό κοινό.

Η δημοσιογράφος είχε κάνει ήδη πολλές αποκαλύψεις για την υπόθεση των Τριών Παιδιών στην Πάτρα που έχει μονοπωλήσει την ελληνική επικαιρότητα τις τελευταίες εβδομάδες, σε σημείο που μέχρι και η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συνεχή επικοινωνία μαζί της.

Στο γενικό σύνολο, ο μέσος όρος της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» σημείωσε 47,1%, ενώ σε τέταρτο (01:00-01:15) έφτασε μέχρι και το 56,7% σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης.

Στο δυναμικό κοινό, η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 51,9%, συγκεντρώνοντας σε τέταρτο (01:00-01:15) τον αριθμό-ρεκόρ του 61,3%.

Η Αγγελική Νικολούλη είχε προμηνύσει την σύλληψη Πισπιρίγκου εδώ και 2 εβδομάδες, όταν μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε στην εκπομπή της ανέφερε ότι «Βρέθηκε ουσία. Το τρίτο παιδί μίλησε μέσα από τον τάφο του».

Πλέον, ερευνάται το κατά πόσον και πως εμπλέκεται και στους άλλους 2 θανάτους των παιδιών της η Ρούλα Πισπιρίγκου. Στοιχεία που ανέφερε η Νικολούλη έδωσαν φως στην υπόθεση και αναμένουμε να γίνουν επίσημες κινήσεις από την δικαιοσύνη, στην υπόθεση-θρίλερ.

Φως στο Τούνελ – Δείτε όλη την εκπομπή της 1ης Απριλίου 2022

https://www.youtube.com/watch?v=WPzUD2Gmt6g

*πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Youtube Thumbnail Grab

Δείτε ακόμη στο intronews.gr:

Υπόθεση Πισπιρίγκου – Το «κυνήγι μαγισσών» και η υποκρισία του οργισμένου όχλου

Πάτρα: Αποκλείστηκαν τα παθολογικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά – Φύλλο και φτερό το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Τα στοιχεία της δικογραφίας που «προδίδουν» την Πισπιρίγκου – Η «προφητική» της ατάκα πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα