Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι το πρόσωπο του «Survivor All Star», που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, αυτό το διάστημα, καθώς έχει καταφέρει να συγκρουστεί τόσο με τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη όσο και με τον Στάθη Σχίζα. Ο τελευταίος, μάλιστα, αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Έτσι, στο στόχαστρό της Ελευθερίας Ελευθερίου στο επεισόδιο του «Survivor All Star» που προβλήθηκε την Τρίτη (07/03) μπήκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θεωρείται ως «master» στις δολοπλοκίες και στις ίντριγκες.

Παρ’ όλα αυτά, κατά το Συμβούλιο του Νησιού που έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας (06/03), οι «Διάσημοι» έπρεπε να υποδείξουν έναν παίκτη προς αποχώρηση από το «Survivor All Star» και η Ελευθερία Ελευθερίου δεν δίστασε να ψηφίσει τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ως εκ τούτου, η τραγουδίστρια κατά το αποψινό (07/03) επεισόδιο δικαιολόγησε την ψήφο της στον φαρμακοποιό. «Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος και γιατί είναι ένας κακός διπλωμάτης, ο οποίος θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με τους δε» είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, αδίστακτος, δειλός γιατί δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του για αυτά που λέει, ανακατώστρας και άντε φιλάκια!».

Photo credits: ΣΚΑΪ