Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στο Survivor All Star, με τους παίκτες να πέφτουν συνεχώς σε παραβιάσεις κανονισμών, προκειμένου να καλύψουν την ανάγκη τους για φαγητό. Μετά το τελευταίο περιστατικό με τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη, ο Ατζούν αποφάσισε να μιλήσει με τους παίκτες των δύο ομάδων και να τους συνετίσει. Αλλά αυτό δεν πήγε και πολύ καλά.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Ατζούν τους κάλεσε στο σπίτι του για να τους ζητήσει να κάνουν υπομονή μέχρι τα μεγάλα έπαθλα, αλλά και να σεβαστούν το πρόγραμμα και την παραγωγή, και να σταματήσουν να κλέβουν αλλά τα λόγια του πήγαν στο βρόντο.

Κι αυτό γιατί οι παίκτες φεύγοντας τον είχαν κλέψει. «Τους φώναξε ο Ατζούν στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα, να τους κάνει μια ομιλία και να τους πει ”παιδιά έχουμε κάνει μια συμφωνία, σας παρακαλώ να είστε πιο τυπικοί. Κάνουμε ένα πρόγραμμα, μην τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής. Ξέρω ότι πεινάτε, αλλά θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα’’.

Τους φώναξε λοιπόν στο σπίτι του για να τους πει τα παραπάνω. Όλοι συμφώνησαν, αλλά όταν έφυγαν, πήραν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν! Οι άνθρωποι πεινάνε, πιστέψτε με», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.