Το «Survivor All Star» μόνο εύκολο δεν είναι και κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε, την Πέμπτη (09/03) στον ΣΚΑΪ, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ξέσπασε σε κλάματα.

Αν και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μπήκε από τους τελευταίους χρονικά στο «Survivor All Star», τα μηνύματα που έλαβε κατά το επεισόδιο της Τετάρτης (08/03), εφόσον οι «Μαχητές» νίκησαν στο αγώνισμα για την επικοινωνία, τον κατέβαλαν συναισθηματικά.

Τα δάκρυα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο «Survivor All Star»

Έτσι, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης εμφανώς δακρυσμένος ανέφερε την Πέμπτη (09/03): «Στο έπαθλο επικοινωνίας είχαμε μηνύματα από φίλους και συντρόφους που πραγματικά είναι κάτι που χρειαζόμουνα μετά από όλες αυτές τις εντάσεις. Οι άνθρωποι μου και οι φίλοι μου είναι εκεί έξω δεν ήρθα εδώ να κάνω φίλους και παρέες. Πήρα ένα μήνυμα από την κοπέλα μου, που μου έδωσε πολλή δύναμη. Μου λείπει πολύ εδώ πέρα και με όλα αυτά που γίνονται δεν μου λείπει ακόμα περισσότερο και την έχω ανάγκη».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αυτή η στιγμή ήταν κατάλληλη για αυτό το μήνυμα, γιατί έχω δεχθεί πίεση από κάποια άτομα στην ομάδα χωρίς λόγο. Μόνο τρεις βδομάδες είμαι εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει και δέχομαι όλο αυτό. Μάλλον επειδή λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω και δεν τα ρίχνω κάτω απ’ το χαλί όπως θέλουν. Είμαι πάρα πολύ πιεσμένος», είπε στην κάμερα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Photo credits: ΣΚΑΪ