Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, η Κόκκινη ομάδα έβαλε στο στόχαστρο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος έχει πολλά πάρε-δώσε με τους Μπλε και συγκεκριμένα με ένα πρόσωπο. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μίλησαν στις κάμερες επί του θέματος, με την πρώτη να λέει αρχικά:

«Εύχομαι, πραγματικά, ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera. Τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα, και από τη στιγμή που είναι off, δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος, χθες, γύρισε ξημερώματα στην καλύβα, μαζί με κάποιον από τους Μπλε. Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε. Θα είχε σίγουρα άλλη άποψη».

Σχολίασε, δε, πως ο Βασάλος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται περισσότερο στην Μπλε ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Κωνσταντίνος τον τελευταίο καιρό γενικότερα χάνεται στη Μπλε ομάδα. Σήμερα έλειπε 2 με 3 ώρες. Καταλάβαμε ότι θα είναι στους Μπλε. Και όταν γύρισε μας είπε κάτι που δεν μπορώ να το ψυχολογήσω».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιστρέφοντας στην καλύβα, είπε πως έφτιαχνε την κλίκα του, λέγοντας πως είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής, οπότε είναι λογικό. 

Survivor All Star: Τι δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τη μεριά του δήλωσε πως «η Μπλε το κατάλαβαν τον χιούμορ, ενώ αντίθετα οι Κόκκινοι όχι, επειδή μάλλον είχα αργήσει να επιστρέψω. Μου κάνανε μουτράκια μάλλον» και συμπλήρωσε: 

«Δεν με αφορά αν έχουν ενοχληθεί. Τι είμαι; Υποχείριο; Άβουλος; Το παιδάκι τους; Αν έχουν σπαστεί, δεν με αφορά. Εφόσον στον αγωνιστικό χώρο και σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα, είμαι οκ».