Δεν κράτησε τελικά και πολύ η κρυψίνοια γύρω από τη φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον έθεσε στο περιθώριο του Survivor. Η Ευρυδίκη αποκάλυψε χθες μιλώντας στην κάμερα αυτό που της είπε ο Βαλάντης, αν και αρχικά είχε ζητήσει η ίδια από την παραγωγή να το κόψουν στο μοντάζ. Ο Βαλάντης έχει γίνει ανεπιθύμητος προς όλους και φαίνεται πως από εκεί που δίχαζε την ομάδα των Διασήμων, τώρα τους έχει συσπειρώσει.

Έτσι συμβαίνει πάντοτε με αυτούς που φτάνουν στα άκρα. Συγκεντρώνουν απέναντι τους τους πολλούς και δημιουργούν συσπείρωση. Η συμπεριφορά του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη ήταν όντως απαράδεκτη και είναι απορίας άξιο πως δεν συγκράτησε τη σκέψη του και έχει γίνει ο πιο μισητός στο κοινό και ο πιο ανεπιθύμητος στο Survivor. Εκτός κι αν έπαιξε ένα παιχνίδι ώστε να βγει υποψήφιος και να αποχωρήσει με την ψήφο του κοινού γιατί, όπως λέει, δεν αντέχει εδώ και αρκετές ημέρες.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε στο χθεσινό επεισόδιο πως ο Βαλάντης εκνευρίστηκε που αποκάλυψε στη Μυριέλλα την πρόταση που της έκανε για να υποδυθούν τους ερωτευμένους και της είπε κάτι χυδαίο σχετικά με τη σοβαρότατη ασθένεια που είχε περάσει πριν μερικά χρόνια.

«Μετά το συμβούλιο και αφού είπα αυτά που είπα, αυτά που είχα να πω, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε ότι η αρρώστια που έχω περάσει τελικά δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο, ότι πρέπει να ντρέπομαι γι’ αυτά που είπα, ότι δηλαδή δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν συμπαίκτη μας, δεν είμαστε θεοί, και αφού φανερώθηκε αυτό που είχε πει στην Αθηνά, η πρόταση να κάνουμε ψεύτικο ειδύλλιο κι εγώ αρνήθηκα. Μου επιτέθηκε λέγοντάς μου αυτά τα πράγματα. Με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα. Πλέον συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Αυτό που μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε»

Θυμίζει κάτι από περσινό Survivor η χθεσινή ψηφοφορία

Οι Διάσημοι έφτασαν μετά απ΄αυτή την κατάσταση να διώχνουν τον Βαλάντη από την καλύβα και να του ζητάνε να μην τους απευθύνεται, ενώ στο παιχνίδι ασυλίας ήταν όλοι μαζί κι εκείνος μόνος του. Σε όλο το επεισόδιο ο Βαλάντης είχε το βλέμμα του ανθρώπου που προσπαθεί να συγκρατήσει την συναισθηματική του κατάσταση για να μη δείξει ευάλωτος. Όμως, αυτό που έγινε σε όλο το επεισόδιο μπορεί να ανατρέψει πολλά εν όψει της ψηφοφορίας που θα κρατήσει μέχρι αύριο.

Ας κάνουμε ένα flashback. Ένα χρόνο πριν σχεδόν, η τότε Κόκκινη Ομάδα ψήφιζε ομοθυμαδόν τον Τριαντάφυλλο για αποχώρηση και ο έχων την ασυλία Γιώργος Κόρομι πρότεινε τον Γιώργο Κοψιδά για αντίπαλο, πιστεύοντας ότι έχει μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό και ύστερα από συνεννόηση με την υπόλοιπη ομάδα.

https://www.intronews.gr/survivor-ochi-o-valantis-den-einai-triantafyllos-xeperase-kathe-orio/life/tv/

Στη χθεσινή ψηφοφορία όλοι οι Διάσημοι συμφώνησαν να βγάλουν υποψήφιο τον Πηλίδη από την ψηφοφορία και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδωσε λόγω ατομικής ασυλίας τον Θανάση Βισκαδουράκη για τρίτο. Η επιλογή των δύο έγινε με το ίδιο κριτήριο που είχε βγει υποψήφιος ο Κοψιδάς πέρσι. Πιστεύουν ότι το κοινό τους συμπαθεί απείρως περισσότερο. Σε συνδυασμό με το ότι ο Βαλάντης ζήτησε 3 φορές να μην τον ψηφίσουν υποστηρικτικά και να ψηφίσουν τους άλλους δύο για να φύγει, η λογική λέει πως αύριο βράδυ θα αποχωρήσει.

Είναι όμως μια τακτική με μεγάλο ρίσκο. Αν ήταν ο Βαλάντης μόνο με τον Πηλίδη, δε θα υπήρχε αμφιβολία. Όμως ο Θανάσης Βισκαδουράκης δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι διαθέτει τέτοια δυναμική για να βρεθεί τρίτος ο Βαλάντης. Κι αν το κοινό τον κρατήσει, τότε μετά θα αλλάξουν πολλά στην ομάδα των Διασήμων.