Εδώ και αρκετές εβδομάδες, ίσως και μήνες, το Survivor έχει γίνει ένα ακατανόητο τηλεοπτικό προϊόν που μπερδεύει τους τηλεθεατές και τους κρατά εγκλωβισμένους ελλείψει μιας αξιόπιστης τηλεοπτικής εναλλακτικής. Αυτό που προκαλεί όμως περισσότερη εντύπωση στη φετινή έκδοση του ριάλιτι, είναι πως οι άντρες συμμετέχοντες έχουν υπάρξει βίαιοι μεταξύ τους, ενώ οι γυναίκες έχουν γίνει επιθετικές και προς γυναίκες, αλλά κυρίως προς άντρες. Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Σε ένα ριάλιτι που έχουμε δει τη Σοφιάννα και την Ασημίνα να προσεγγίζουν επιθετικά τον Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ αντίστοιχα, η Βρισηίδα έχει υπερβεί αρκετές φορές τα όρια. Παλιότερα είχε σπρώξει τον Εμμανουήλ. Την περασμένη εβδομάδα κατηγορούσε τον Μαρτίκα πως την χτύπησε, ενώ εκείνη ήταν αυτή που άπλωσε το χέρι της και αυτός την απώθησε. Και στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να κάνει κάτι που ελάχιστα σχολιάστηκε.

Κάποια στιγμή, στη διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου, η Βρισηίδα έχει μόλις ολοκληρώσει ένα παιχνίδι στο οποίο έχει χάσει, όπως σε όλα, ενός εξαιρούμενου, χθες. Και κλασικά, όπως πάντα, της φταίει ο άνεμος, της φταίει ότι ένα δέντρο κοιτάζει την Ανατολή κι όχι τη Δύση, της φταίνε κάτι φακές που έφαγε τις προάλλες, της φταίνει οι φωνές των αντιπάλων.

Τι πάει λοιπόν και κάνει; Την ώρα που σηκώνεται ο Ταλάντσεβ, πάει κοντά του και ουρλιάζει μες στο αυτί του, καθώς αυτός κατευθύνεται προς την εκκίνηση για να παίξει. Γενικά το να ακούς τη Βρισηίδα να φωνάζει από απόσταση 10 μέτρων είναι αφόρητο, πολύ περισσότερο από 5 εκατοστά, με πλήρη στόχευση στο τύμπανο σου.

Όμως η Βρισηίδα δεν έμεινε εκεί. Καθώς ο Τάλα γύρισε την πλάτη του και συνέχισε την πορεία του, εκείνη άπλωσε το χέρι της  στο κεφάλι του και του έκανε μια κίνηση που σίγουρα δεν είναι χάδι, όπως το ανέφερε ο Λιανός. Ήταν μια επιθετική κίνηση και φάνηκε σαν να ξεκίνησε για να του σπρώξει το κεφάλι και εν τέλει το έκανε πιο ήπια για να μη δεχτεί ποινή ή υπό τη σκέψη ότι μπορεί ο Τάλα να απαντήσει. Μόνο που εκείνος την κοίταξε απλά με απορία και συνέχισε τον αγώνα.

Η Βρισηίδα αποτελεί τις τελευταίες εβδομάδες μια πηγή αρνητισμού στο Survivor και δείχνει να πιέζεται από την παραμονή της για 5 μήνες, με αποτέλεσμα να ξεσπάει όλο και πιο συχνά. Μόνο που δεν έχουμε δει κανέναν άλλον να το κάνει σε τέτοια συχνότητα και με αυτόν τον τρόπο. Ίσως ο Άρης σε ένα βαθμό, αλλά προς τον Καραγκούνια, τον Εμμανουήλ και τον Μαρτίκα.

Για μια πράξη βίας ο Γιώργος Κατσαούνης αποτέλεσε δικαίως παρελθόν από το Survivor. Η Βρισηίδα θα συνεχίσει για πολύ να έχει αυτή την ασυλία;

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Survivor: Η στιγμή που ο Άρης Σοϊλέδης εκτέθηκε περισσότερο από ποτέ

Απόστολος Ρουβάς: Είναι η πιο άδικη αποχώρηση από το Survivor;

Survivor: Η αποβολή του Κατσαούνη «άργησε μια μέρα» – Το παράξενο με τη συμπεριφορά του