Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από την αποχώρηση του από το Survivor και ο Βαλάντης δεν έχει εμφανιστεί πουθενά πέραν του αεροδρομίου που τον υποδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι. Και η άφιξη του στην Ελλάδα ήρθε σχετικά αργότερα σε σχέση με το συνηθισμένο, με την παραγωγή να έχει αντιληφθεί πως εναντίον του υπάρχει έντονο κύμα αντιδράσεων. Γι΄αυτό και προσπαθεί να τον προφυλάξει από την οποιαδήποτε έκθεση αυτή τη στιγμή.

Τα πεπραγμένα του Βαλάντη στο Survivor ενόχλησαν πολύ. Κι αν είχε τραβηχτεί μια γραμμή ως όριο που κάπως περνούσε στο ντούκου τη συμπεριφορά του σε 2-3 περιπτώσεις που ούρλιαζε και υποβίβαζε τη Μυριέλλα, αυτό που έκανε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πήγε πάνω απ΄αυτή τη γραμμή. Όλοι συσπειρώθηκαν εναντίον του, τόσο εντός όσο και εκτός Survivor. Ο Πηλίδης με τον Βισκαδουράκη έχουν πει πως τον θεωρούν καλό άνθρωπο και σοκαρίστηκαν από τη συμπεριφορά του, αλλά θέλουν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην έξω ζωή.

Με το κοινό και τις εκπομπές κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε σήμερα το πρωί στο Happy Day πως ο Νίκος Μουτσινάς έχει θέσει βέτο στο κανάλι για να μην πάει ο Βαλάντης στο Καλό Μεσημεράκι, όπως πάνε όλοι οι αποχωρήσαντες από το Survivor. Ο Βαλάντης δεν βγήκε καν στην Ιωάννα Μαλέσκου, σε αυτά τα βίντεο που μιλάνε συνήθως 2 ημέρες μετά την αποχώρησή τους οι παίκτες. Είναι κυριολεκτικά άφαντος.

Στο Καλό Μεσημεράκι έχουμε δει άλλες κι άλλες περιπτώσεις, ίδιες και χειρότερες με τον Βαλάντη.  Άρα δεν είναι μόνο ότι έχει αρνηθεί ο Μουτσινάς. Είναι κι ότι η ίδια η παραγωγή θέλει να αφήσει το χρόνο να καταλαγιάσει, να ξεχαστούν κάπως κάποια πράγματα, να καθοδηγήσουν τον Βαλάντη ενδεχομένως για το πώς θα απευθυνθεί τηλεοπτικά προς το κοινό για να μην υπάρξουν περαιτέρω προκλήσεις. Και σίγουρα ο ίδιος ο Βαλάντης, βλέποντας τα σχόλια που του έκανε το κοινό στη διάρκεια της παρουσίας του στο Survivor, θα κατάλαβε ότι καλύτερο θα είναι για τον ίδιο να κάνει μερικά βήματα προς τα πίσω.

Ταυτόχρονα, η τόση κρυψίνοια της παραγωγής με τον Βαλάντη, θα δώσε και ακόμα μεγαλύτερη αξία στην πρώτη τηλεοπτικη του εμφάνιση μετά την αποχώρησή του και στην πρώτη συνέντευξη που θα δώσει σε έντυπο μέσο.

Κανείς δε θέλει αυτή τη στιγμή τον Βαλάντη, αλλά μόλις μιλήσει, όλοι θα τον θέλουν για να τους πει τα ίδια και περισσότερα!

* Φωτογραφία: NDP