Στο «στόχαστρο» έχει βρεθεί ο Άρης Σοϊλέδης, μετά από τα «γαλλικά» που ξεστόμισε στο Survivor. Η συμπεριφορά του φαίνεται να έχει προβληματίσει ιδιαίτερα, καθώς ήταν εκείνος που επέπληττε την Ασημίνα για το πώς εκφραζόταν. Ακόμα και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, σχολίασε το περιστατικό, λέγοντας στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», ότι την ενόχλησε η συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, μετά τέλος του αγώνα μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Γιώργου Ταλάντσεβ, ο Άρης επάνω στον πανηγυρισμό είπε στον Τάλα: «Βγάλ’ τα. Δείξ’ τους τα!». Η Ασημίνα δεν άφησε αυτήν την ατάκα να πέσει «κάτω», κράταγε «πισινή» στον Σοϊλέδη και ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο Λιανό.

«Επειδή ο Σπύρος Μαρτίκας με είχε δικάσει παλιότερα κι είχε πει για πρότυπα για τα παιδιά. Όταν έχασα κι έπαιξα απέναντι με έναν άντρα, βγήκαν κι είπανε κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α…α έχεις. Ο Άρης μου ορκίστηκε ότι το είπε για άλλο λόγο. Εγώ δεν πιστεύω κανένα». Στο τέλος ο Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της ομάδας του, ενώ ο Σοϊλέδης παραδέχτηκε το λάθος του και απολογήθηκε. Όταν ασκείς κριτική, πρέπει να την δέχεσαι κιόλας.

Στο σημερινό επεισόδιο, ωστόσο, φαίνεται να συνεχίζει τις προσβολές στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που τον κατηγορεί ότι τον έβρισε. Ο Άρης αρνείται όσα του έχει προσάψει, υποστηρίζοντας ότι είναι μυθομανής. Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά του έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό και διακατέχεται από μια έπαρση.

Το πρότυπο παίκτη έχει αρχίσει «να σπάει», καθώς παρατηρούνται πολλές αντιφάσεις στα λόγια του. Και δεν του δίνεται κανένα ελαφρυντικό επειδή είναι ποδοσφαιριστής. Με την ίδια λογική και η Ασημίνα είναι ποδοσφαιρίστρια, άρα δικαιούται και εκείνη να βρίζει στις νίκες και τις ήττες. Ούτε στο γήπεδο θα έπρεπε να είναι αποδεκτές τέτοιες επιθέσεις ενάντια αντιπάλων, ούτε στο Survivor.

Ο Σοϊλέδης πάντως φαίνεται να έχει έρθει και πολύ κοντά με τον Μαρτίκα, κάτι που μπορεί να αποτελεί μέρος της στρατηγικής του. Ο Μαρτίκας, ωστόσο, ξέρει να ελέγχει τις εκρήξεις θυμού και να απαντάει διπλωματικά. σε αντίθεση με τον Σοϊλέδη. Ο Professor ειδικά μετά την έλευση του Εμμανουήλ, έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Όλη η ομάδα έχει στραφεί εναντίον του Εμμανουήλ και ο Μαρτίκας την έβγαλε «λάδι». Οι περισσότεροι παλιότεροι παίκτες πέφτουν σε λάθη λόγω κούρασης ή «κακών επιρροών». Πάντως και στο σημερινό trailer, ακούγεται ο Γιώργος Κατσαούνης ακούγεται να λέει στον Άρη «να μαζέψει το στόμα του», που σημαίνει ότι οι κόντρες συνεχίζουν. Μήπως τελικά ο Εμμανουήλ έχει δίκιο όταν τους αποκαλεί «ψεύτες»;