Το ενδιαφέρον του Τάκη Καραγκούνια για την Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο Σπύρος Μαρτίκας κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του Survivor All Star.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε: «Δεν ήταν άδικη η υποψηφιότητα της Νικόλ, δεν έχει δείξει την αγωνιστικότητα που θα χρειαζόμασταν σαν ομάδα και για αυτόν τον λόγο ψηφίστηκε, όχι αδίκως. H Eλευθερία ψηφίστηκε… Εγώ προσωπικά ψήφισα για την ειλικρίνεια, τον χαρακτήρα και γιατί δεν θα λείψει η αγωνιστικότητά της από την ήδη αγωνιστική ομάδα. Δεν θα εξυπηρετήσω εγώ το φλερτ του Τάκη».

«Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι, δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια, δεν θέλω να μου αγχώνεσαι, δεν βγήκε εκείνη, δεν προέκυψε. Δεν θα στην πειράξει κανείς. Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μη βγει υποψήφια και να μην αποχωρήσε, γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει αυτό το φλερτ μεταξύ σας. Πίστεψέ με Τάκη μου, δεν θα στην πειράξει κανείς την Ελευθερία σου. Θα μπορείς βέβαια, Τάκη μου να την διεκδικήσεις και στην έξω ζωή. Υπάρχει κι η ζωή έξω από το παιχνίδι και είναι όλη δική σου, μπορείς να κάνεις ό,τι θες κι εύχομαι να κερδίσεις και την Ελευθερία που τόσο ποθείς», συμπλήρωσε ο παίκτης των Κόκκινων.

Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Για αυτό Τάκη μου, μην προτρέχεις να κατηγορήσεις τους Κόκκινους, μην τυχόν και ψηφίσουν την Ελευθερία γιατί έχεις δικούς σου προσωπικούς λόγους απέναντί της. Οπότε μην εμπλέκεις την ομάδα μας με τα δικά σου προσωπικά συμφέροντα, τα ερωτικά, τα οποία έχεις».