Είχαμε υποσχεθεί στον εαυτό μας ότι αρκετά πια με το φαγητό έξω όμως τελικά με τόσα καταπληκτικά μέρη που όλο βρίσκονται μπροστά μας, μας είναι τουλάχιστον δύσκολο να μην υποκύψουμε στον πειρασμό. Έχετε όρεξη για ένα καλό ιταλικό; Και να μην είχατε, δεν πειράζει γιατί εμείς είμαστε εδώ για να βάλουμε φωτιά στην όρεξή σας!

Μην τα πολυλογούμε λοιπόν, σε μία βόλτα μας στο κέντρο πέσαμε επάνω σε μία παραδοσιακή ιταλική τρατορία και είπαμε να την επισκεφθούμε. Και φυσικά όχι μόνο καλά κάναμε αλλά φύγαμε και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Βασικά μετά την ελληνική, η ιταλική κουζίνα συνεχίζει να συναρπάζει όλο τον κόσμο.

Η ιταλική κουζίνα όπως πρέπει: Το Maltagliati θα γίνει το νέο σου αγαπημένο

Η ιταλική κουζίνα όπως πρέπει

Το Maltagliati είναι ένα ιταλικό που σου προσφέρει μία γνήσια εμπειρία στην ιταλική κουζίνα και στις ιταλικές γεύσεις ενώ ταυτόχρονα σέβεται απόλυτα τον πελάτη. Τοποθετημένο σε ένα σημείο που μόνο αν ξέρεις θα το βρεις, το Maltagliati έχει όλες εκείνες τις χάρες που όσοι αγαπούν την ιταλική κουζίνα, θα λατρέψουν.

Ο χώρος είναι ακριβώς αυτό που περιμένεις όταν σκέφτεσαι «ιταλική κουζίνα» και έχει έναν παραδοσιακό ιταλικό αέρα και φινέτσα, πάντα όμως χωρίς να γίνονται υπερβολές. Το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσουν και η φιλοξενία τους είναι περισσότερο από άριστη.

Η ιταλική κουζίνα όπως πρέπει: Το Maltagliati θα γίνει το νέο σου αγαπημένο

Τι προσφέρει το Maltagliati

To Maltagliati έχει έναν απίστευτα μαζεμένο και γευστικό κατάλογο. Το μενού του χωρίζεται στα ορεκτικά κα τις σαλάτες, μετά ακολουθούν τα antipasti, οι μακαρονάδες του, οι πίτσες του και φυσικά δεν λείπουν και τα γλυκά.

Μας καλωσόρισαν με μία εξαιρετική σούπα, η οποία όχι μόνο είχε βελούδινη υφή αλλά και πλούσια γεύση. Μαζί με την σούπα μας, ήρθε και παραδοσιακό ιταλικό ψωμί με μία τρομερή ιταλική αλειφή που μόνο αν δοκιμάσετε θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Φυσικά ξέρουμε ότι όλα τα πιάτα του είναι εξαιρετικά αλλά εμείς πήγαμε εκεί με μεγάλη όρεξη για πάστα. Το μενού απαρτίζεται από πολύ συγκεκριμένα πιάτα, όλα φτιαχμένα από αγνά υλικά και συνταγές πιστές στην ιταλική κουζίνα.

Εκτός από τις μακαρονάδες στο μενού υπάρχουν και πιάτα ημέρας. Εμείς λοιπόν διαλέξαμε μία μακαρονάδα με καζαρέτσε μπρόκολο, κρέμα γάλακτος και σολομό. Καταλαβαίνετε ότι γλείφαμε και τα δάχτυλά μας. Μία άλλη πάστα που επιλέξαμε ήταν τα συγκλονιστικά λιγκουίνι με τρούφα και λάδι τρούφας. Η απόλαυση σε άλλο επίπεδο.

Η ιταλική κουζίνα όπως πρέπει: Το Maltagliati θα γίνει το νέο σου αγαπημένο

Φυσικά και θέλουμε να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας μαζί σας και σίγουρα θα σας προτείνουμε να πάτε. Ξέρουμε από τώρα ότι θα το λατρέψετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η ιταλική κουζίνα όπως πρέπει: Το Maltagliati θα γίνει το νέο σου αγαπημένο

Επισκεφτείτε εδώ το Maltagliati αλλά δεν θα πάρετε παρά μία μικρή γεύση από την απόλαυση που θα αποκομίσετε όταν το επισκεφθείτε. Για όσους βρίσκονται στα νότια προάστια υπάρχει και το αδελφάκι Maltagliati στο Παλαιό Φάληρο! Βλέπετε ότι σας καλύψαμε όλους! Καλή σας απόλαυση!