Κάποια στιγμή θα γινόταν, αλλά δεν είναι και κάτι που μπορούμε να χωνέψουμε εύκολα. Αν τελικά, συμβεί. Ο λόγος για το συγκρότημα Coldplay, το οποίο θα σταματήσει να γράφει νέα μουσική το 2025, σύμφωνα με τον frontman Chris Martin.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος έκανε την σχετική αποκάλυψη μιλώντας στην Jo Whiley και στο BBC Radio 2 στο πλαίσιο μιας ειδικής εκπομπής που θα μεταδοθεί σήμερα το απόγευμα. Η Jo Wiley μοιράστηκε, σε εμφάνισή της στο The Zoe Ball Breakfast Show, ένα ηχητικό απόσπασμα από την αποψινή εκπομπή στο οποίο ακούγεται ο Chris Martin να επιβεβαιώνει την είδηση.

https://www.intronews.gr/10520-2-james-franco-sexoualiki-parenohlisi-ethistei-sto-sex

«Λοιπόν, ξέρω ότι μπορώ να σας πω το εξής: ο τελευταίος μας κανονικός δίσκος θα κυκλοφορήσει το 2025 και μετά από αυτό νομίζω ότι θα κάνουμε μόνο περιοδείες. Ίσως κάνουμε μερικές συνεργασίες, αλλά ο κατάλογος των Coldplay, όπως θα λέγαμε, τελειώνει τότε», είπε ο τραγουδιστής.

Βέβαια, η Jo Whiley πρόσθεσε ότι εξαιτίας της παιχνιδιάρικης συμπεριφοράς του Chris Martin δεν μπορούσε πάντα να καταλάβει πότε μιλούσε στα σοβαρά κι αν τώρα πρόκειται για κάποιο «κακόγουστο» αστείο. «Είναι πάντα πολύ αστείος και ποτέ δεν είμαι σίγουρη αν αστειεύεται ή αν είναι τελείως σοβαρός», εξήγησε.

Οι Coldplay κυκλοφόρησαν το ένατο άλμπουμ τους, με τίτλο Music Of The Spheres, τον προηγούμενο Οκτώβριο. Μιλώντας στο NME εκείνη την περίοδο, ο Chris Martin δήλωσε: «Θα κάνουμε δώδεκα άλμπουμ. Γιατί χρειάζεται να αφιερώσουμε τα πάντα για να τα δημιουργήσουμε. Το αγαπώ και είναι καταπληκτικό, αλλά είναι και πολύ έντονο».

«Αισθάνομαι ότι επειδή ξέρω ότι η πρόκληση είναι πεπερασμένη, δεν αισθάνομαι ότι είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε αυτή τη μουσική, αισθάνομαι ότι “αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε”», τόνισε.

https://www.intronews.gr/10533-2-spider-man-dr-strange-cameo-mellon-tis-marvel