Σε σήριαλ έχει μετατραπεί το φεστιβάλ Coachella, μετά από την αποχώρηση του Kanye West. Αφού οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο The Weeknd και οι Swedish House Mafia θα αντικαταστήσουν τον ράπερ, προέκυψε ένα νέο πρόβλημα. Κι αυτό είναι ο ίδιος ο the Weeknd, ο οποίος ζητά αρκετά για να εμφανιστεί.

Μια πηγή αναφέρει στη Page Six είπε ότι η συμφωνία δεν είχε ακόμη κλείσει για τον τραγουδιστή του «Blinding Lights». Ο τραγουδιστής απείλησε να αποχωρήσει εάν δεν πληρωνόταν τα ίδια χρήματα με τον West. Η συμφωνία που είχε κάνει ο ράπερ δεν ήταν καθόλου απλή. Θα έβγαζε 8 εκατομμύρια δολάρια συν μια αμοιβή παραγωγής 500.000 δολαρίων.

Και όλα αυτά συμβαίνουν 2 εβδομάδες πριν από το φεστιβάλ, το οποίο είναι θεσμός στις ΗΠΑ. Η πηγή αναφέρει ότι «ο Weeknd ήρθε για να πάρει την πρώτη θέση του Kanye. Αλλά ο Phil Anschutz, ο ιδιοκτήτης του Φεστιβάλ Coachella μέσω της AEG Live, ήθελε να κρατήσει τα χρήματα του Kanye και να πληρώσει τον The Weeknd πολύ λιγότερα, μόλις μερικά εκατομμύρια. Το φεστιβάλ θα έβαζε στην τσέπη τα υπόλοιπα».

Αυτή η απόφαση οδήγησε σε διαπραγματεύσεις αυτή την εβδομάδα μεταξύ των managers του The Weeknd και της εταιρείας Goldenvoice του Anschutz, η οποία είναι παραγωγός του φεστιβάλ. «Ακόμα και αφού το Coachella ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση την Τετάρτη, δεν υπήρχε συμφωνία για τον The Weeknd. Απείλησε να αποχωρήσει μετά από μία ώρα, αν δεν υπέγραφε την ίδια συμφωνία με τον Kanye.

Τελικά, για να αποφευχθεί μια δεύτερη αποχώρηση, η εταιρεία του Anschutz υποχώρησε και συμφώνησε να πληρώσει τον Weeknd τα ίδια χρήματα» καταλήγει η πηγή.

Αν και οι εκπρόσωποι του Anschutz δεν έκαναν κάποιο σχόλιο, μια δεύτερη πηγή είπε ότι ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας της AEG δεν χειριζόταν προσωπικά τις διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Rihanna: Η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο – Έκανε ντεμπούτο στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχος του Forbes

Ed Sheeran: Κέρδισε τη δικαστική μάχη για το Shape of You – Κατηγορήθηκε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

Kim Kardashian: Ενώνει 4 supermodels για τη νέα κολεξιόν των Skims