O Έιμπελ Μακόνεν Τεσφάγιε ή αλλιώς «The Weeknd» όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό του, βοήθησε να επεκταθεί η R&B μουσική πλακέτα με το να ενσωματώσει την ίντι και την ηλεκτρονική μουσική. Η δουλειά του έχει κατηγοριοποιηθεί ως εναλλακτική R&B. Μπορεί με τα τραγούδια του να κατέκτησε εκατομμύρια ακροάσεις σε YouTube και Spotify, ο Weeknd αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του.

Αυτή τη φορά νιώθει έτοιμος να περάσει στη μεγάλη οθόνη πρωταγωνιστώντας σε μια ταινία μεγάλου μήκους, της οποίας το σενάριο έγραψε ο ίδιος. Ναι, καλά διάβασες! Ηθοποιός, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός. Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, ο 33χρονος Καναδός έχει αναλάβει και την παραγωγή του φιλμ.

Οι εκπλήξεις που μάς επιφυλάσσει ο Weeknd δεν σταματούν εκεί. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι η ταινία αυτή τη στιγμή δεν έχει τίτλο, αλλά θα πρωταγωνιστήσει επίσης η Τζένα Ορτέγκα και ο υποψήφιος για Όσκαρ Μπάρι Κέογκαν, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε BAFTA για τον ρόλο του ως Ντόμινικ Κέρνι στο «Banshees of Inisherin».

Όπως αναφέρει το Deadline, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Τρέι Έντουαρντ Σουλτς, ο οποίος σκηνοθέτησε το «It Comes at Night» το 2017 και το «Waves» το 2019.

Το ρεκόρ που «έσπασε» στο Spotify

Ο The Weeknd «έσπασε» ένα νέο ρεκόρ και έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία του Spotify που έφτασε τους 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές. Την είδηση ανακοίνωσε επισήμως με σχετική ανάρτησή του στο Spotify. «Είναι επίσημο: Στις 27 Φεβρουαρίου, ο The Weeknd έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία του Spotify που έφτασε τους 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές», έγραψε το Spotify.

Αντεπιτίθεται στο ρεπορτάζ του Rolling Stone

Ο Weeknd δείχνει συνέχως την έντονη προσωπικότητά του και απαντά σε κάθε σχόλιο, όπως έκανε και με το δημοσίευμα του Rolling Stone. Συγκεκριμένα το περιοδικό με δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η παραγωγή της νέας σειράς «The Idol» του The Weeknd για το HBO αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Όπως αναφέρθηκε στο άρθρο, έχει «ξεφύγει άγρια και αηδιαστικά» όσον αφορά την υπέρβαση του προϋπολογισμού, τις αλλαγές και αναθεωρήσεις της τελευταίας στιγμής στο σενάριο με την προσθήκη «γραφικά βίαιων και σεξουαλικών σκηνών».

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός πλέον, αντεπιτέθηκε στο Rolling Stone, δημοσιεύοντας ένα απόσπασμα από τη σειρά, στο οποίο ο χαρακτήρας του, ένας ηγέτης αίρεσης και γκουρού αυτοβοήθειας με το όνομα Tedros, απατώντας έτσι στο Rolling Stone. Ο The Weeknd έγραψε επιπλέον στη λεζάντα: «@rollingstone σας ενοχλήσαμε;».

Στη σκηνή, ο Tedros είναι αγκαλιά με την pop star Joceyln, την οποία υποδύεται η Lily-Rose Depp, καθώς ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεών της, ρόλος στον οποίο εμφανίζεται ο Dan Levy, της προτείνει την ιδέα να κάνει μία φωτογράφιση για το περιοδικό. «Rolling Stone; Δεν είναι λίγο άσχετοι;», ρωτάει ο The Weeknd, πριν βγάλει το τηλέφωνό του για να εξετάσει τον λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram.

Το HBO διέψευσε με τη σειρά του τα όσα αναφέρονται στο άρθρο και συγκεκριμένα τους ισχυρισμούς σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η αρχική σκηνοθέτρια του «The Idol», Amy Seimetz, αποχώρησε από τη σειρά.

Το HBO εξέδωσε μία δήλωση προς το Variety, εξηγώντας: «Η αρχική προσέγγιση της σειράς και η παραγωγή των πρώτων επεισοδίων, δυστυχώς, δεν ανταποκρίνονταν στα πρότυπα του HBO και έτσι επιλέξαμε να κάνουμε μία αλλαγή. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η ομάδα των δημιουργών έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει ένα ασφαλές, συνεργατικό και με αμοιβαίο σεβασμό περιβάλλον εργασίας και πέρυσι, η ομάδα έκανε δημιουργικές αλλαγές που θεωρούσε ότι ήταν προς το συμφέρον τόσο της παραγωγής όσο και του καστ και του συνεργείου», πρόσθεσε.