Παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από την ταινία Fantastic Beasts, αφού ένας εκ των πρωταγωνιστών κατηγορήθηκε για συζυγική κακοποίηση, ένας άλλος για απόπειρα πνιγμού γυναίκες και τέλος, η ίδια η Rowling έκανε γνωστές τις τρανσοφοβικές της απόψεις, η Warner Bros. δεν φάνηκε διατεθειμένη να αφήσει το εν λόγω project.

Ήταν άλλωστε από τις πιο κερδοφόρες παραγωγές της, γι’αυτό και θα επιστρέψει με το «Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore», με την πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Απριλίου 2022, σύμφωνα με την χθεσινή επίσημη ανακοίνωση.

«Ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ γνωρίζει ότι ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ κινείται με σκοπό να πάρει τον έλεγχο στον κόσμο των μάγων», αναφέρεται στη σύνοψη της ταινίας. «Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος του, αναθέτει στον μάγο-ζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ να ηγηθεί μιας ατρόμητης ομάδας μάγων και μαγισσών, όπως και ενός γενναίου Μαγκλ, σε μια επικίνδυνη αποστολή, που θα καταλήξει στη σύγκρουση με τους ολοένα και περισσότερους οπαδούς του Γκρίντελβαλντ. Το ερώτημα είναι, πόσο μπορεί να παραμείνει ο Ντάμπλντορ στο περιθώριο;».

https://www.intronews.gr/5736-2-o-daniel-craig-eipe-afto-pou-oloi-skeftomaste-gia-ton-epomeno-james-bond

Στο καστ θα επιστρέψει ο Eddie Redmayne ως Newt Scamander και ο Jude Law ως ο νεότερος Albus Dumbledore. Τη θέση του Johnny Depp για το ρόλο του Gellert Grindelwald θα πάρει ο Mads Mikkelsen ύστερα από τη δικαστική διαμάχη του πρώτου με την πρώην γυναίκα του που ώθησε τους fans του franchise στο να διαμαρτυρηθούν ζητώντας την αντικατάστασή του. Το καστ συμπληρώνουν οι Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams, William Nadylam και Katherine Waterson.

Η ταινία θα αφηγηθεί, ξανά, τις περιπέτειες του Newt Scamander, δεκαετίες πριν ο Harry Potter και η παρέα τους βρεθούν στο Hogwarts.