Μία πετυχημένη συνταγή-εγγύηση δοκιμάζει το Apple TV, επιστρατεύοντας τον Leonardo DiCaprio και τον Martin Scrorsese να γυρίσουν μία νέα ταινία για λογαριασμό της πλατφόρμας.

Ο Leonardo DiCaprio θα είναι, φυσικά, ο πρωταγωνιστής της ταινίας ενώ ο Martin Scorsese θα την σκηνοθετήσει.

Πρόκειται για την 7η συνεργασία των δύο βραβευμένων με Όσκαρ αντρών.

Η ταινία θα αποτελεί μεταφορά του βιβλίου του David Grann, The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder, το οποίο περιπλέκεται γύρω από ένα ναυάγιο που έλαβε χώρα το 1742 και βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει επίσημα του χρόνου, οπότε θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της ταινίας.

O Grann έχει επίσης γράψει το βιβλίο “Killers of the Flower Moon” το οποίο επίσης θα μεταφέρει στην μεγάλο οθόνη ο Scorsese για λογαριασμό του Apple Original film και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Θα πρωταγωνιστήσει, επίσης, ο Leonardo DiCaprio.

Το επερχόμενο project που μόλις ανακοινώθηκε, θα αφορά 30 άντρες που επέζησαν ένα ναυάγιο και βρέθηκαν στις ακτές της Βραζιλίας. Επιβιώνουν και γίνονται ήρωες στην τοπική κοινότητα. Μόνο που, έξι μήνες μετά θα καταφτάσει ένα νέο πλοίο με τρεις άνδρες που ισχυρίζονται ότι οι επιζώντες δεν είναι στην πραγματικότητα ήρωες αλλά «εξεγερμένοι» οι οποίοι καταζητούνται.

Οι fans του σινεμά φάνηκαν πολύ ενθουσιασμένοι στα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση του «The Wager», όπως είναι το πιθανότερο πως θα ονομάζεται η νέα ταινία αλλά ταυτόχρονα ζητούν επίμονα ένα πρώτο τρέιλερ για το “Killers of the Flower Moon”, το οποίο αρχικά η Apple είχε προγραμματίσει να βγει μέσα στο 2022.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Δε μας έφτανε το Creed, τώρα θα έχουμε και spin-off για τον Ivan Drago

Ben Affleck: Ξαναεπιστρέφει στον ρόλο του Batman

Oppenheimer: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της ταινίας – Τα σαγηνευτικά πλάνα του Cillian Murphy