O Ben Affleck, προς έκπληξη όλων μας, θα ξαναφορέσει την στολή του Batman. Ο ηθοποιός πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο του ως Caped Crusader of Gotham στο «Aquaman and the Lost Kingdom». Ο Jason Momoa ανακοίνωσε τα νέα στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του και του Affleck μαζί.

Έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ξανά μαζί. Ο Bruce και ο Arthur. Σε αγαπώ και μου λείπεις Ben. Οι περιοδείες στο στούντιο του WB μόλις εξερεύνησαν το backlot. Όλα τα υπέροχα πράγματα έρχονται στο AQUAMAN 2, all my aloha J». Ο Affleck έχει υποδυθεί τον Batman σε πέντε ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad, Justice League, Zack Snyder’s Justice League και της επερχόμενης ταινίας The Flash.

Ο Momoa ανέβασε και ένα βίντεο, έξω από ένα τροχόσπιτο που γράφει BA, δηλαδή Ben Affleck. «Δεν είναι πια μυστικό του βασιλιά, έτσι δεν είναι; Αυτό συμβαίνει, Warner Brothers, όταν βγαίνεις από το σετ σου και υπάρχουν οι θαυμαστές μας πίσω από την σκήνη», ακούγεται να λέει. Οι θαυμαστές του, που φαίνεται να κάνουν τουρ με ένα λεωφορείο, έχουν μείνει άφωνοι, ενώ εκείνος ξεσπάει σε γέλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

Η κακή εμπειρία του Affleck με τον ρόλο του Batman

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι οι δύο θα πρωταγωνιστήσουν στην ίδια ταινία ξανά. Ο Affleck και ο Momoa εμφανίστηκαν μαζί στο franchise της DC Justice League, με τον Affleck να πρωταγωνιστεί ως Batman και τον Momoa ως Aquaman. Ενώ ο Affleck είπε ότι η εμφάνισή του ως Batman στο The Flash ήταν «η τελευταία του με αυτόν τον χαρακτήρα», φαίνεται ότι είναι ο κατάλληλος για τον ρόλο.

Ωστόσο, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly στις αρχές του τρέχοντος έτους ότι δεν είχε πλάκα να παίζει τον Batman στο Justice League. «Δεν είχα καλή εμπειρία στο Justice League  για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Δεν κατηγορώ κανέναν, συνέβησαν πολλά πράγματα. Αλλά στην πραγματικότητα δεν ήμουν χαρούμενος. Δεν μου άρεσε να είμαι εκεί» είχε πει ο Affleck.

Όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να παίζει τον Batman σε ταινίες ή αν έπρεπε να αφήσει μια για πάντα πίσω του τον ρόλο του υπερήρωα, αποκάλυψε ότι ένας μακροχρόνιος φίλος τον βοήθησε να πάρει την απόφασή του. «Στην πραγματικότητα, μίλησα με τον Matt Damon, γι’ αυτό και επηρέασε αυτή την απόφαση», εξήγησε στο Entertainment Weekly.

«Ήθελα να κάνω τα πράγματα που θα μου έφερναν χαρά. Μετά πήγαμε και κάναμε το  Last Duel, και διασκέδαζα κάθε μέρα σε αυτήν την ταινία. Δεν ήμουν ο πρωταγωνιστής, δεν ήμουν συμπαθής. Ήμουν κακός. Δεν ήμουν όλα αυτά που πίστευα ότι έπρεπε να είμαι όταν ξεκίνησα».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Oppenheimer: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της ταινίας – Τα σαγηνευτικά πλάνα του Cillian Murphy

Ταινίες εβδομάδας (28/7 – 3/8): Με αέρα Ευρώπης οι νέες πρεμιέρες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η δικαίωση του Brendan Fraser άργησε μερικά χρόνια, αλλά ήρθε…Και έφερε και κάμποσα κιλά