Οι ηθοποιοί έχουν αναμφίβολα πολλές δυσκολίες να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας ή μια σειράς, ειδικά όταν πρόκειται για σκηνές ερωτικού περιεχομένου. Το πόσο άβολο μπορεί να είναι γι’αυτούς, δεν μπορούμε να το φανταστούμε, ωστόσο η Margot Robbie ρωτήθηκε γι’αυτό και αποκάλυψε πως νιώθει αρκετά εξοικειωμένη.

Αυτή την εξοικείωση την είχε στην ταινία Babylon, όταν έπρεπε να γυρίσει μια σκηνή «ακολασίας σε πάρτι», χάρη όμως στη συμμετοχή της στην ταινία «The Wolf of Wall Street» με τον Leonardo Di Caprio. Για τις ανάγκες της ταινίας, όπως είπε στο podcast «Fitzy and Wippa» της Nova, υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο «merkin» (περούκες γεννητικών οργάνων) στο πλατό.

Η 32χρονη ηθοποιός πρόσθεσε επίσης πως είναι δύσκολο να βρεθούν ηθοποιοί με τον κατάλληλο σωματότυπο για τις γυμνές σκηνές γι’αυτό και υπάρχει πάντα ένα εφεδρικό σχέδιο.

«Έχουν πράγματα τα οποία είναι σαν περούκες για τα γεννητικά όργανα. Θυμάμαι ότι για τη συγκεκριμένη ταινία, υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο με merkin.Υποθέτω ότι ο κόσμος πήγαινε και διάλεγε ένα. Ήταν συναρπαστικό».

Διαβάστε ακόμη: Noma: Ο λόγος που έκλεισε το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο ήταν…μια ταινία

Το Merkin είναι μια περούκα που τοποθετείται στην ηβική περιοχή. Χρησιμοποιείται, δηλαδή, ως αξεσουάρ, τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Σε ορισμένες κινηματογραφικές ταινίες, τα Merkins μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ηθοποιούς για να αποφευχθεί η έκθεση των γεννητικών οργάνων κατά τη διάρκεια γυμνών ή ημίγυμνων σκηνών.

Ορισμένοι ηθοποιοί μάλιστα, απαιτούν να είναι ξεκάθαρο πως θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα αντικείμενα στις ερωτικές σκηνές, με κάποιους να το θέτουν ως όρο στα συμβόλαιά τους.