Μια ιστορία απληστίας με άρωμα θανάτου τη δεκαετία του 1920 προϊδεάζει το τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το πολυαναμενόμενο «Killers of the Flower Moon» του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Martin Scorsese.

«Είναι ένα έργο για το οποίο είμαι περήφανος και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας», έγραψε σε ανάρτησή του ο DiCaprio στο Twitter αναρτώντας παράλληλα το τρέιλερ.

Στο επερχόμενο γουέστερν διάρκειας 156 λεπτών πρωταγωνιστούν επίσης οι Robert De Niro, Jesse Plemons, John Lithgow και ο Brendan Fraser.

Βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν οι πρωταγωνιστές Leonardo DiCaprio και Lily Gladstone βρίσκονται στο επίκεντρο έρευνας για τις κατά συρροή δολοφονίες μελών της φυλής Οσέιτζ στην Οκλαχόμα.

Tα μέλη της φυλής είχαν πλουτίσει λόγω του πετρελαίου που ανακαλύφθηκε στη γη τους και αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Οι κτηνώδεις αυτές δολοφονίες πέρασαν στην ιστορία ως Κράτος του Τρόμου.

Το «Killers of the Flower Moon» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου και στις 20 του ίδιου μήνα του θα γίνει διαθέσιμο στο Apple TV+.

Στις ελληνικές αίθουσες η πολυαναμενόμενη ταινία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τη Feelgood.