Πήρε πολλά χρόνια στον κόσμο να βρει το μοτίβο του, αλλά προς τα μισά του 2022, το ανακάλυψε. Ο Leonardo DiCaprio δεν έχει κάνει ποτέ σχέση τα τελευταία πολλά χρόνια με γυναίκα που να βρίσκεται πάνω από τα 25 της χρόνια. Κι αν ξεκινούσε ποτέ σχέση με μία 23χρονη για παράδειγμα, και έμεναν μαζί 3 χρόνια, τότε κάπου εκεί θα την χώριζε. Τρανό παράδειγμα η Camila Morrone που έκλεισε τα 25 της τον περασμένο Ιούνιο. Δεν πέρασαν πολλές εβδομάδες και μετά από 4 χρόνια σχέσης, χώρισαν.

Στη συνέχεια, ο Leonardo DiCaprio συνδέθηκε με κάμποσες κυρίες, αλλά περισσότερο απ΄όλες με την Gigi Hadid. Κι αυτό προκάλεσε έκπληξη γιατί η Gigi είναι αρκετά πάνω από τα 25, από το ηλικιακό του όριο. Οι φήμες για σχέση τους πάντως δεν κράτησαν επίσης πολύ. Για περίπου 1.5 μήνα τα ρεπορτάζ τους ήθελαν μαζί, αλλά κάπου εκεί τελείωσε κι αυτό το ειδύλλιο.

Από το φινάλε του 2022, ο Leonardo DiCaprio φέρεται να φλερτάρει με την κόρη του ηθοποιού Lorenzo Lamas, την 23χρονη Victoria. Έχουν μάλιστα εντοπιστεί μαζί σε τρεις περιπτώσεις στο τέλος του Δεκεμβρίου. Ο Lamas πάντως δήλωσε πως η κόρη του δεν έχει σχέση με τον Leo, αλλά σίγουρα έχει crush μαζί του.

Ο Leonardo DiCaprio δεν χολοσκάει πάντως και ζει τη ζωή του. Έτσι, μετά το ξέφρενο πάρτι σε γιοτ που έκανε την Πρωτοχρονιά στα ανοιχτά της Καραϊβικής, στο St. Barts, οι παπαράτσι τον εντόπισαν σε ένα μπαλκόνι εστιατορίου να συζητάει και να φλερτάρει με δύο κοπέλες που η ηλικία τους είναι στα 27.

Η Rebecca Donaldson και η Lilia Weddell είναι γνωστά μοντέλα και συναγελάστηκαν με τον DiCaprio στο Μαϊάμι όπου κατέβηκε μετά τις διακοπές στην Καραϊβική . Η Lilia μάλιστα ήταν πολύ εντυπωσιακή φορώντας ένα πολύ κοντό τζιν σορτσάκι και θύμιζε σε πολλά την Margot Robbie. Εσχάτως, η Lilia είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Drake, αλλά στη μάζωξη στο μαγαζί Papi Steak ήταν μόνη της, ενώ στο πλευρό του Leo ήταν και ο Jamie Foxx.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lilia rose (@liliaweddell)

Όσο για την Rebecca, αυτή είχε για μεγάλο διάστημα σχέση με τον Scott Dissick, πρώην σύζυγο της Kourtney Kardashian.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Donaldson (@iamrebeccad)


Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η σιωπή του Παλατιού και ο Harry που άνοιξε για τα καλά το στόμα του

Και κλάμα οι θαυμάστριες: Ο Damiano των Maneskin ξύρισε τη χαίτη και έγινε πιο hot

Noah Schnapp: O Will του Stranger Things παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζαμε