Ο χωρισμός του Leonardo DiCaprio με την Camilla Morrone έχει πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις στα social media. Από όσο φαίνεται οι σύντροφοί του έχουν ημερομηνία λήξης. Κι αυτό γιατί έχει χωρίσει με όλες τις πρώην του όταν αυτές «έκλεισαν» τα 25 τους έτη. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η Morrone, με την οποία χώρισε λίγους μήνες μετά τα 25α γενέθλιά της.

Οι σχέσεις του έχουν ένα πολύ δυνατό μοτίβο. Είναι όλοι μοντέλα και ηθοποιοί. Είναι πάντα στα 20 τους και η σχέση πάντα φαίνεται να τελειώνει μόλις κλείσουν τα 25, όπως αποδεικνύει ένα viral γράφημα που έφτιαξε κάποιος στο Reddit. Υπάρχει εξήγηση όμως. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, μιλώντας στην The Post, εξήγησε ότι υπάρχουν δύο λόγοι που καθορίζουν το σκεπτικό του. «Όταν οι γυναίκες φθάνουν τα 25, ψάχνουν για περισσότερα, δηλαδή να παντρευτούν και να νοικοκυρευτούν. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλει ο Leo. Δεν θέλει οικογένεια και δεν θέλει να είναι κοντά σε γυναίκες που μπορεί να τον πιέσουν για κάτι τέτοιο», δήλωσε η πηγή του DiCaprio.

«Από τη στιγμή που γνωρίζεται με μια κοπέλα, ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Αν περάσει μια ηλικία, θα χωρίσουν. Αν έρθουν πολύ κοντά, θα χωρίσουν. Ο Leo έχει μεγαλώσει, αλλά το γούστο του δεν έχει αλλάξει».

Οι περισσότεροι τον κατακρίνουν καθώς κάνει κατάχρηση της φήμης του για να βγαίνει με μικρότερες και σχετικά νέες στη βιομηχανία κοπέλες, τις οποίες εκμεταλλεύεται. Μάλιστα λένε ότι εκείνος μοιάζει αρκετά «γερασμένος» μπροστά τους.

«Πριν από λίγο καιρό, ένα μοντέλο της Victoria’s Secret που ξέρω μου είπε ότι τον συνάντησε σε ένα από τα κλαμπ στο Μανχάταν και έκαναν σεξ. Μου είπε ότι νόμιζε πως ήταν γέρος», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του. «Τώρα είναι 47 ετών και έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ανατριχιαστικό, το να εξακολουθεί να θέλει κορίτσια στις αρχές της δεκαετίας των 20 που δεν είναι απλώς όμορφες αλλά είναι απόκοσμα όμορφες».

Παρόλα αυτά έχει αυτό το κάτι που προσελκύει γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι κόρες του: «Είναι ακόμα ο Τζακ από τον “Τιτανικό”. Δεν πειράζει που, αυτές τις μέρες, μοιάζει περισσότερο με τον μπαμπά του Τζακ» λέει η ίδια πηγή.

Για την ιστορία, ο διάσημος ηθοποιός έβγαινε με την Gisele από το 1999 μέχρι το 2004, η οποία τότε ήταν 23 και εκείνος 30 ετών. Αφού χώρισαν τα έφτιαξε με το μοντέλο του Sports Illustrated, Bar Rafaeli από το 2005 μέχρι το 2011.

Το 2011, φήμες τον ήθελαν με την 23χρονη τότε Blake Lively. Μεταξύ 2013 και 2017, έβγαινε με το μοντέλο Toni Garnn, την πρωταγωνίστρια του remake του «Baywatch» Kelly Rohrbach και την Nina Agdal. Όλες ήταν κάτω από 25 ετών και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι χώρισαν ήρεμα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Άγριος καβγάς σε live του Snik: «Έπεσαν» μπουνιές, κλωτσιές και εκτοξεύθηκαν σκαμπό

Φόρεσε τάνγκα μαγιό δίπλα στον έφηβο γιο της και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις

Kate Moss: Ο Johnny Depp της έκανε δώρο ένα διαμαντένιο κολιέ που έβγαλε από «τον πωπό του»