Τις τελευταίες μέρες, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του Leonardo DiCaprio από το μοντέλο Camila Morrone, ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που τον θέλουν να είναι ήδη σε νέα σχέση αυτή την φορά με την Gigi Hadid.

Η Gigi προέρχεται επίσης από έναν χωρισμό αφού τον Οκτώβριο του 2021 χώρισε από τον πατέρα του παιδιού της Zayn Malik, μετά από 6 χρόνια σχέσης. Ο Malik, είχε κατηγορηθεί τότε από την μητέρα του μοντέλου ότι την είχε χτυπήσει κατά την διάρκεια έντονου καβγά, γεγονός που ο ίδιος αρνήθηκε. Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστή η είδηση της νέας σχέσης της Gigi, o πρώην σύντροφος της έπαψε να την ακολουθεί στο Instagram.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Hollywood και οι πρώτες τους φωτογραφίες ήταν από πάρτι στο οποίο είχαν παρευρεθεί στην Νέα Υόρκη.

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον του Leonardo DiCaprio σχολίασε στο Entertainment Tonight, ότι το πολυσυζητημένο ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα: «Είναι μαζί και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ τους και είναι και οι δύο χαρούμενοι».

Όπως ήταν αναμενόμενο η σχέση τους έχει απασχολήσει την δημοσιότητα από την αρχή της καθώς πρόκειται για δύο πολύ διάσημους ανθρώπους, πρόσφατα χωρισμένους που πάντα απασχολούσαν με τις ζωές τους. Επίσης, είναι η πρώτη φορά που ο DiCaprio φαίνεται να σπάει το φράγμα των 25 ετών και να επιλέγει μία σύντροφο που έχει κλείσει ήδη τα 27.

Η αντίδραση των γονιών της Hadid για την νέα σχέση της κόρης τους

Ο πατέρας της φαίνεται να τηρεί μία θετική, υποστηρικτική αλλά ταυτόχρονα διακριτική στάση αναφορικά με την νέα σχέση της κόρης του, όπως έκανε πάντα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με χαμηλό προφίλ που δεν απασχολεί τα μέσα σε αντίθεση με την μητέρα της.

Όπως δήλωσε ο 73χρονος στη DailyMail: «Γνώρισα τον κύριο Leonardo DiCaprio στο Saint-Tropez πριν από περίπου πέντε χρόνια. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας, τον συμπάθησα πολύ. Είναι φίλοι, γνωρίζονται εδώ και λίγο καιρό. Δεν πιστεύω πως είναι ζευγάρι, αλλά δεν ξέρω και τα πάντα. Δεν σχολιάζω ποτέ τις προσωπικές σχέσεις της κόρης μου, δεν μου πέφτει λόγος για το ποιος βγαίνει μαζί της» ανέφερε.

Από την άλλη η μητέρα της, Yolanda Hadid τηλεοπτική περσόνα και πρώην μοντέλο φαίνεται πιο απαιτητική με τις επιλογές των παιδιών της και σίγουρα περισσότερο παρεμβατική. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι εκείνη είναι που θα παίξει κομβικό ρόλο στην συνέχεια αυτής της σχέσης.

Πάντως, πληροφορίες της PageSix αναφέρουν ότι η Hadid με τον Di Caprio δεν βιάζονται και προχωρούν βήμα-βήμα. Συγκεκριμένα, πηγή από το περιβάλλον τους δήλωσε: «Ο Di Caprio δεν πηγαίνει από τη μία σχέση στην άλλη. Δεν προχωρά γρήγορα. Το πάνε σιγά-σιγά».

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Leonardo DiCaprio: Σπάει το «φράγμα των 25» και θέλει ραντεβού με την 27χρονη Gigi Hadid – Εκείνη πάλι όχι

Leonardo DiCaprio: Η πρώτη φωτογραφία με την Gigi Hadid είναι γεγονός

Gigi Hadid: Ο λόγος που δεν θέλει να κάνει σχέση με τον Leonardo DiCaprio