Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι η Gigi Hadid και ο Leonardo DiCaprio είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood. Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσεις τις φήμες, ο παπαρατσικός φακός τους «έπιασε» να δειπνούν σε εστιατόριο. Το ότι βγήκαν έξω μαζί δεν σημαίνει και πάλι ότι βρίσκονται σε σχέση.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι το 27χρονο μοντέλο διστάζει να κάνει δεσμό με τον 47χρονο ηθοποιό, ο οποίος επέλεγε συντρόφους κάτω των 25 ετών. Ο λόγος που η Gigi δεν κάνει σχέση μαζί του κρύβεται στην «κατάρα των 25», την οποία μέλλεται να σπάσει. Μάλιστα το μοντέλο γνωρίζει μερικές από τις πρώην συντρόφους του ηθοποιού, όπως την Nina Agdal και την Toni Garrn.

Πρόσωπα από το περιβάλλον του DiCaprio επιβεβαιώνουν στο  E! ότι «απολαμβάνει να είναι μόνος του» προσθέτοντας ότι το ζευγάρι «δεν έχει αποκλειστική σχέση ούτε και κάποιος από τους δύο επιδιώκει κάτι τέτοιο».

«Ο Leo και η Gigi έχουν βρεθεί μαζί αρκετές φορές και έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο» πρόσθεσε η ίδια πηγή. Όπως όλα δείχνουν απλά θέλουν να περάσουν καλά την ώρα τους, χωρίς να τρέφουν την επιθυμία των media να βρουν το νέο ζευγάρι της showbiz. Πηγή που επικαλείται η Daily Mail αναφέρει ότι «για την Gigi είναι ακόμα φρέσκος ο άσχημος χωρισμός με τον Zayn Malik ενώ την ίδια ώρα ο DiCaprio έχει κάποια φήμη. Θα δούμε. Η ίδια είναι έξυπνο κορίτσι και θα τα εξετάσει καλά τα πράγματα πριν να κάνει το άλμα».

Οι δυο τους έχουν βγει αρκετές φορές μόνοι τους. Ο DiCaprio βρέθηκε με φίλους του στη Νέα Υόρκη και το Μαλιμπού και το μοντέλο πήγε σε αρκετά πάρτι για την εβδομάδα μόδας χωρίς τον 47χρονο. Το US Weekly ανέφερε επίσης ότι ο ηθοποιός «έχει στραμμένο το βλέμμα του στη Gigi αλλά η ίδια δεν θέλει ακόμα να συνάψει ρομαντική σχέση μαζί του».

Σημαντικό ρόλο παίζει και η μητέρα της Gigi, η Yolanda Hadid, της οποίας η γνώμη μετράει πολύ για την κόρη της. Η μητέρα της μπλέκεται συχνά στις σχέσεις των κορών της, ενώ ακολουθεί και τους συντρόφους τους στα social media προκειμένου να παρακολουθεί τι κάνουν.