Η πρεμιέρα του 7ου σίκουελ των ταινιών «Mission Impossible», με τον τίτλο «Dead Reckoning- Part One» πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία και για να το γιορτάσουν, από την παραγωγή έδωσαν στην κυκλοφορία μέσω λογαριασμών στο Instagram, μια ακόμα γεύση από τα backstage. Πρόκειται όπως θα δείτε για μία από τις πιο δυνατές σκηνές της ταινίας.

Όπως και στις ταινίες και εδώ κόβεται η… ανάσα, όχι μόνο η δική μας αλλά και του συνεργείου που πραγματοποιεί το γύρισμα και κυρίως των συμπρωταγωνιστών του, όπως του Σάιμον Πεγκ, όταν ο 60χρονος Τομ Κρουζ επιδίδεται σε… επικίνδυνες αποστολές και όλα παγώνουν από μία ριψοκίνδυνη πτώση στο κενό. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του: «Watch the boss ride a motorcycle off a cliff is STRESSFUL!!! 🏍️🗻😱».

Και το γράφουν παρόλο που πια έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν να κάνει τέτοιες τρέλες στα προηγούμενα Mission Impossible. Λογικό, ο κατάλληλος άνθρωπος στον κατάλληλο ρόλο!!! Φυσικά με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να μην υπάρξει κάποιο αρνητικό αναπάντεχο.

Να σημειώσουμε ότι ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί και στις επτά ταινίες «Mission Impossible», που ακολουθούν τη μαγική συνταγή της ομώνυμης σειράς της δεκαετίας του ‘80, η οποία είχε σημειώσει τεράστια τηλεοπτική επιτυχία σε όλο τον κόσμο.