Στις 13/7 πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το πρώτο μέρος του Mission Impossible – Dead Reckoning με πρωταγωνιστή φυσικά τον Τομ Κρουζ.

Ο ηθοποιός που χθες είχε τα γενέθλια του και έγινε 61 ετών, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο λίγων λεπτών το οποίο δείχνει λεπτομερώς την πιο επικίνδυνη σκηνή της ταινίας.

Ο Τομ Κρουζ βρίσκεται πάνω στο τρένο, το οποίο όπως εξηγεί ο δημιουργός της ταινίας, Christopher McQuarrie, το κατασκέυασαν οι ίδιοι εφόσον ήθελαν να… το καταστρέψουν!

Τομ Κρουζ

Σε αυτή τη σκηνή, ο Tom Cruise παλεύει πάνω στο κινούμενο τρένο, περνάει εμπόδια, ενώ μάλιστα το τρένο πιάνει και… φωτιά.

Τομ Κρουζ

Ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Αυτή η σκηνή με το τρένο ήταν δύσκολη, αλλά το αποτέλεσμα το έκανε να αξίζει τον κόπο. Ανυπομονώ να το δουν όλοι!»

Η ανάρτηση του Τομ Κρουζ

Σχετικά με το Dead Reckoning Part Two, ο σκηνοθέτης της ταινίας σε συνέντευξή του στο IGN αναφέρθηκε σε ένα ακόμη τρομακτικό κασκαντερικό, το οποίο είναι ένα άλμα του Cruise με μοτοσικλέτα από έναν πανύψηλο βράχο στη Νορβηγία.