Το ροζ χαλί στρώθηκε για την παγκόσμια πρεμιέρα της Barbie, στο Λος Άντζελες, με την Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ να κλέβουν την παράσταση. Εκτός από το cast και τους παραγωγούς, στο χαλί περπάτησαν και οι Billie Eilish και Dua Lipa, που ερμηνεύουν το soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας. 

Η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι μέρος της προώθησης της Barbie, φορώντας μόνο ροζ σύνολα, χθες έκανε τη διαφορά. Επέλεξε να εμφανιστεί στην παγκόσμια πρεμιέρα με Schiaparelli Couture φόρεμα σε συνεργασία με τον στυλίστα Andrew Mukamal και τον οίκο Schiaparelli, παραπέμποντας φυσικά πάλι στη διάσημη κούκλα.

Πρόκειται για το outfit, με  μαύρο strapless φόρεμα παγιέτα και tulle τελείωμα, που φορούσε η Barbie το 1060, ονόματι «Solo in the Spotlight». 

Από την άλλη, ο Ράιαν Γκόσλινγκ ήταν ο ιδανικός Ken, φορώντας ένα ροζ κοστούμι συνδυάζοντάς το με ροζ πουκάμισο. 

Barbie: Η πρώτη αντίδραση της Μάργκοτ Ρόμπι όταν διάβασε το σενάριο

Η ταινία της Warner Bros. αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου και μετά από τέτοια προώθηση, η επιτυχία είναι δεδομένη. Η Μάργκοτ Ρόμπι εξαρχής ενθουσιάστηκε με τον ρόλο της ως Barbie, αφού όπως είχε δηλώσει στα BAFTA, «την πρώτη φορά που διάβασα το σενάριο της Barbie, είπα “α! Αυτό είναι τόσο καλό. Τι κρίμα που δεν θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, γιατί δεν θα μας αφήσουν ποτέ να κάνουμε αυτή την ταινία”», είπε χιουμοριστικά και πρόσθεσε: «Τελικά, μας άφησαν».

Η Barbie είναι σε σκηνοθεσία είναι της Γκρέτα Γκέργουιγκ («Lady Bird», «Little Women») και εκτός από τη Ρόμπι και τον Γκόσκλινγκ, πρωταγωνιστούν οι Issa Rae, America Ferrera και Simu Liu, οι χαρακτήρες των οποίων έχουν επίσης τις δικές τους κούκλες.

Barbie: Τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας προκάλεσαν παγκόσμια έλλειψη ροζ μπογιάς

Στο μεταξύ, όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών,  η ομάδα παραγωγής χρησιμοποίησε τόσο μεγάλες ποσότητες ροζ μπογιάς για τα σκηνικά της Barbie που προκάλεσε παγκόσμια έλλειψη.

Barbie πρεμιέρα

Μιλώντας στο «Architectural Digest», η σκηνοθέτρια Γκρέτα Γκέργουικ και η σχεδιάστρια παραγωγής της ταινίας, Σάρα Γκρίνγουντ, αποκάλυψαν πως για την κατασκευή της Barbieland, χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά φωσφοριζέ ροζ χρώμα, από το διάσημο σπίτι της Barbie μέχρι τους δρόμους και τις κολώνες φωτισμού, ανέφερε ο Guardian.

Στη συνέντευξη, η Γκρίνγουντ, η οποία έχει υπάρξει έξι φορές υποψήφια για Όσκαρ, ανέφερε πως η ταινία προκάλεσε διεθνή έλλειψη ροζ χρώματος: «Ο κόσμος ξέμεινε από ροζ».

Το trailer της ταινίας Barbie: