Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι από τους ηθοποιούς που προσέχει κάθε λεπτομέρεια στους ρόλους που παίζει. Ο Καναδος ηθοποιός αλλάζει ταχύτητες και μετά τον Κεν στην «Barbie» συνεχίζει τις έξυπνες κινήσεις καριέρας. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί στο νέο φιλμ δράσης του Ντέιβιντ Λιτς, το The Fall Guy, όπου έχει δίπλα του την Έμιλι Μπλαντ.

Στην ταινία ο Ράιαν Γκόσλινγκ, υποδύεται τον Κολτ Σίβερς ο οποίος είναι ένας κασκαντέρ που εγκατέλειψε τη δουλειά έναν χρόνο νωρίτερα για να επικεντρωθεί στη σωματική και ψυχική του υγεία.

Επιστρέφει στην υπηρεσία του όταν εξαφανίζεται ο πρωταγωνιστής μιας ταινίας του στούντιο μεγάλου προϋπολογισμού, την οποία σκηνοθετεί η πρώην του.

Κατά τη διάρκεια της προώθησης του The Fall Guy σε συνέντευξη που έδωσε στη Wall Steer Journal ο Ράιαν Γκόσλινγκ μίλησε για μια εμβληματική σκηνή που μετάνιωσε από την ταινία La La Land.

Παρά τις θετικές κριτικές και την εισπρακτική επιτυχία της ταινίας του Ντάμιεν Σαζέλ που κυκλοφόρησε το 2016, ο ηθοποιός είπε ότι είχε εμμονή με μια λεπτομέρεια στην ταινία που εμφανίζεται στη σκηνή όπου χορεύει με την Έμμα Στόουν.

Σε μια συνέντευξη στην Wall Street Journal, ο Ράιαν Γκόσλινγκ παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε για την τελική έκδοση αυτής της θρυλικής πλέον χορογραφίας και θα ήθελε να μπορέσει να την γυρίσει ξανά.

«Υπάρχει μια στιγμή που με στοιχειώνει ακόμα και σήμερα, όπου η Έμμα Στόουν και εγώ χορεύουμε. […] Δεν ήξερα ότι επρόκειτο να γίνει η αφίσα της ταινίας. Υποτίθεται ότι έπρεπε να σηκώσουμε τα χέρια μας στον αέρα και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο εγώ να τα έχω κάτω», εξηγεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

«Όλοι μου είπαν ότι δεν ήταν πιο κουλ, ήμουν πεπεισμένος για το αντίθετο. Και τώρα, όταν βλέπω ξανά αυτή τη σκηνή συνειδητοποιώ ότι πραγματικά δεν ήταν ωραία».

La la land, μια ταινία αναγνωρισμένη από τους κριτικούς

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου του 2016, στο Φεστιβάλ Βενετίας, ενώ στις 9 Δεκεμβρίου, του ίδιου, έτους κυκλοφόρησε και στους κινηματογράφους των ΗΠΑ. Επίσης, σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, συγκεντρώνοντας εισπράξεις πάνω 360 εκατομμύρια, με μπάτζετ γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Υπήρξε υποψήφια για 14 Όσκαρ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τιτανικού και το Όλα για την Εύα, κερδίζοντας τελικά 6, μεταξύ των οποίων το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού είχε δύο υποψηφιότητες, με το City of Stars, τελικά να κερδίζει το Όσκαρ (και τη Χρυσή Σφαίρα λίγες μέρες νωρίτερα). Την ίδια χρονιά έλαβε και 7 Χρυσές Σφαίρες, ενώ κέρδισε και 5 BAFTA.