Με το ψευδώνυμο «Mizzy», ο Bacari Ogarro είναι δημοφιλής στο διαδίκτυο καθώς κέρδισε τη φήμη για από τα βίντεο που ανεβάζει σε πλατφόρμες όπως το TikTok και το YouTube. Ωστόσο, το περιεχόμενό του περιστρέφεται γύρω από αυτό που αναφέρει ως «φάρσες», οι οποίες συχνά περιλαμβάνουν ενοχλητική συμπεριφορά, όπως παρενόχληση ή επίθεση ατόμων.

Τα βίντεό του προκάλεσαν διαμάχες καθώς τον απεικονίζουν να επιδίδεται με ενοχλητική συμπεριφορά, όπως καταπάτηση, κλοπή, ακόμη και σωματική βλάβη ανθρώπων, όλα αυτά επιδιώκοντας να κερδίσει προβολές και προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δυστυχώς, ο Ogarro δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη ούτε έχει ζητήσει συγγνώμη σε όσους παρενόχλησε, ισχυριζόμενος ότι απλώς δημιουργεί διασκεδαστικό περιεχόμενο για τους θεατές του.

Έκτοτε, πολλά προηγούμενα βίντεο του Mizzy επανεμφανίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός στο οποίο κλέβει το σκυλί μιας ηλικιωμένης γυναίκας (αργότερα το επιστρέφει) και ένα άλλο στο οποίο πλησιάζει μια ομάδα γυναικών που περιμένουν ένα τρένο και τις ρωτά αν «θέλουν να πεθάνουν».

https://twitter.com/_SalmanAnwar/status/1660267189004386307

Συνελήφθη ο «Mizzy»;

Επί του παρόντος, o TikToker «Mizzy» έχει αποφυλακιστεί. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2023, συνελήφθη όντως για επίθεση σε Ορθόδοξους Εβραίους στο Stamford Hill. Το περιστατικό αναφέρθηκε από την The Jerusalem Post, τονίζοντας βίντεο που είχε δημοσιεύσει o Mizzy, τα οποία αφορούσαν παρενόχληση μελών της εβραϊκής κοινότητας.

Ο Mizzy έχει ιστορικό κοινοποίησης τέτοιων βίντεο, υποδεικνύοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επιδίδεται σε τέτοια συμπεριφορά. Yπάρχουν πολλά βίντεο που τον δείχνουν να κλέβει τα σκυλιά των ανθρώπων, να βλάπτει δημόσια περιουσία, ακόμη και να απειλεί άτομα για να κερδίσει την προσοχή και τη δημοτικότητα.

Ποιος είναι ο Bacari Ogarro

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τον Mizzy καθώς δεν έχει επίσημη σελίδα στη Wikipedia. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι από το 2023 είναι 18 ετών. Υπάρχουν περιορισμένες διαθέσιμες πληροφορίες για τα μέλη της οικογένειάς του.

Παρά την αρνητική αυτή προσοχή προς το πρόσωπό του, έχει καταφέρει να κερδίσει περισσότερους από 38 χιλιάδες followers στο YouTube. Ωστόσο, αυτά τα βίντεο έχουν προκαλέσει ανησυχίες σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η κατάσταση έχει τραβήξει ακόμη και την προσοχή του υπουργού Τεχνολογίας Paul Scully, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεσή του να εισαγάγει νέα νομοθεσία που θα εμπόδιζε τα άτομα να δημοσιεύουν βίντεο φάρσες όπως αυτά που έκανε ο Mizzy στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προς το παρόν, το κανάλι του Mizzy στο Youtube καθώς και ο λογαριασμός TikTok έχουν ανασταλεί.