Το σπίτι του αρχηγού της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, χτύπησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News, οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ κατά τη διάρκεια των χθεσινών τους επιχειρήσεών στη Λωρίδα της Γάζας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο, το σπίτι του Ισμαήλ Χανίγια στη Γάζα χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού τα στρατεύματα του Ισραήλ διαπίστωσαν, σύμφωνα με το IDF, πως «φιλοξενούσε τρομοκρατική υποδομή».

Οι Αμυντικές Δυνάμεις πιο συγκεκριμένα πρόσθεσαν πως το ακίνητο του αρχηγού της Χαμάς «χρησίμευε συχνά ως σημείο συνάντησης για τους ανώτερους ηγέτες της ισλαμιστικής οργάνωσης, προκειμένου να σχεδιάσουν και να κατευθύνουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών πολιτών και στρατιωτιών».

«Ο Χανίγια υπηρετεί ως επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς» πρόσθεσε το Ισραήλ, ενώ εικάζεται πως δεν βρίσκεται στη Λωρίδα της Γάζας το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε και το σχετικό βίντεο από το IDF, που αποτυπώνεται η στιγμή που τα πολεμικά του αεροσκάφη «χτυπούν» το σπίτι του Ισμαήλ Χανίγια στη Λωρίδα της Γάζας.