Αμήχανος, με… περίεργο μαλλί και ύφος που δεν έχει καμία σχέση με το τωρινό του που βγάζει προς τα έξω πυγμή και αποφασιστικότητα. Αυτή είναι η εικόνα του Βλαντιμίρ Πούτιν σε ηλικία 40 ετών, όταν ακόμα ήταν αξιωματικός της KGB και εκτελούσε χρέη συμβούλου του Ανατόλι Σόμπτσακ, τότε δημάρχου της Αγίας Πετρούπολης.

Ένα βίντεο που δεν είχε δημοσιευτεί ποτέ μέχρι σήμερα, από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, απέκτησε και πρόβαλε ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας YLE.

Σύμφωνα με τον Guardian, o νυν πρόεδρος της Ρωσίας συνοδεύει τον Σόμπτσουκ σε ταξίδι του στη Φινλανδία μαζί με την τότε σύζυγό του Λουντμίλα και τις κόρες τους, Μαρία και Κατερίνα, σε μια βίλα στην περιοχή Raseborg. Η βίλα ανήκει σε μια φινλανδική εταιρεία, την Thomesto, η οποία εισήγαγε ξύλα από τη Ρωσία.

Ο Πούτιν φαίνεται αρχικά να παίζει πινγκ πονγκ με τον Σόμπτσακ και τους σωματοφύλακες και στη συνέχεια βελάκια. Είναι αρκετά έξω από τα νερά του και στο πρόσωπό του είναι ζωγραφισμένη η αμηχανία, ειδικά όταν αντιλαμβάνεται ότι τον τραβά η κάμερα.

https://www.youtube.com/shorts/-7k7PPSTKug