«Τώρα ήρθε η σειρά μου να μιλήσω». Με αυτή τη φράση, που επαναλήφθηκε αρκετές φορές στη διάρκεια της απολογίας του, ο Πέτρος Φιλιππίδης έδωσε το στίγμα της δικής του απολογίας, η οποία φάνηκε να είναι πολύ προσεγμένη σε επίπεδο δικηγορικό, με άρτια καθοδήγηση από τον δικηγόρο του, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Ο ηθοποιός, που απεκδύθηκε από αυτή την ιδιότητα και τόνισε πως τον έβγαλαν από τον χώρο και δεν θέλει πια να έχει καμία σχέση, αφού τα όσα έγιναν από τον Φεβρουάριο του 2021 μέχρι σήμερα, τον άφησαν χωρίς χρήματα και με την οικογένεια του δεν έχουν να φάνε, επιχείρησε να ακυρώσει τις προσωπικότητες όλων όσοι έχουν μιλήσει εις βάρος του, είτε στις καταθέσεις είτε στα μίντια, αλλά φυσικά και να ακυρώσει τους ισχυρισμούς των γυναικών που τον καταγγέλουν για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Όλη η απολογία του έχει σημεία που γεννάνε ενδιαφέρον και ανάλυση, αλλά υπάρχει ένα σημείο το οποίο προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη. Ανάμεσα στα τόσα γνωστά πρόσωπα κατά των οποίων βάλλει ο Πέτρος Φιλιππίδης, υπάρχει και αυτό του Γιάννη Μπέζου, του συναδέλφου και κάποτε φίλου του, που μαζί συνεργάστηκαν σε πλείστες περιπτώσεις και ο ίδιος αποκαλούσε εαυτόν και τον Μπέζο ως τους δύο καλύτερους ηθοποιούς της Ελλάδας.

Γι΄αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν, που ήταν κι από τους λίγους που είχε επικοινωνία μαζί του μετά την προφυλάκιση, ο Φιλιππίδης γύρισε και είπε ότι δεν είναι αγαπητός από τον κόσμο γιατί είναι μυστήριος, σε αντίθεση με τον ίδιο που τον αγαπούν όλοι.

«Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε από μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη, που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους. Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν το Μπέζο, μυστήριος. Με αγαπούν».

* Φωτογραφία: NDP

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Δίκη Πισπιρίγκου: Άγρια επίθεση Κούγια στην Κουτσελίνη – «Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας από τις μηνύσεις που έρχονται»

Survivor All Star: Η δεσμευμένη παίκτρια που δέχεται φλερτ, η αποχώρηση της Βρισηίδας και η ενόχληση του Τριαντάφυλλου με τον Μπάρτζη

Η απάντηση της Πάολα για το τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο: «Το τσιγάρο είναι μέρος της παράστασης»