Περίπου 30 χρόνια μετρά η σχέση της Σάρα Πόλσον και του Πέδρο Πασκάλ. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1993, όταν εκείνος είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει στο Tisch School of the Arts. Μάλιστα, η φιλία τους ήταν τόσο δυνατή εξαρχής που η Πόλσον έδινε χρήματα στον Πασκάλ για να τρώει, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο παρελθόν.

Για την ακρίβεια, την πρώτη δεκαετία του 2000, η Σάρα Πόλσον τον στήριζε οικονομικά όσο εκείνος προσπαθούσε να κάνει καριέρα στην υποκριτική. Ήταν αρκετές οι φορές μάλιστα που η Πόλσον του έδινε τα χρήματα που έβγαζε από τις σειρές που συμμετείχε. 

Πέδρο Πασκάλ

Μετά το τέλος των σπουδών, ο Πέδρο Πασκάλ μετακόμισε στο Λος Άντζελες, ανοίγοντας εκεί τα φτερά του.  Εργάστηκε στις τηλεοπτικές παραγωγές «Buffy the Vampire Slayer», «Touched by an Angel» και «Undressed» αλλά τα χρήματα που έβγαλε δεν ήταν αρκετά για να πληρώσει τους λογαριασμούς του, γι’αυτό και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και προσπάθησε ξανά στις αρχές του 2000.

«Πέθανα τόσες πολλές φορές», είπε περιγράφοντας την δύσκολη κατάσταση που πέρασε τότε, ο Πασκάλ και συμπλήρωσε: «Το όνειρό μου ήταν ότι αν δεν είχα κάποια σημαντική δουλειά μέχρι τα 29 μου χρόνια, τότε θα τελείωνε (η υποκριτική). Και έτσι επαναπροσάρμοζα συνεχώς το τι σήμαινε για μένα να έχω αυτή τη δέσμευση στη ζωή μου γι’ αυτό το επάγγελμα και να εγκαταλείψω την ιδέα αυτή. Υπήρχαν τόσοι πολλοί καλοί λόγοι για να διώξω αυτή την αυταπάτη».

Τώρα όμως που το όνομα του είναι δημοφιλές, «όλοι θέλουν πλέον κάτι από τον ίδιο», δήλωσε στο Esquire η Σάρα Πόλσον. Με τον τελευταίο του πρωταγωνιστικό ρόλο στο «The Last of Us», είναι πλέον ο πιο περιζήτητος του Χόλιγουντ, άλλωστε.

«Απλά θέλεις να πετύχει», πρόσθεε η Σάρα Πόλσον. «Και αυτό για μένα, πιστεύω ότι είναι το σημάδι ενός μεγάλου αστέρα του κινηματογράφου. Είναι έτοιμος να πάρει τα ηνία από τα παιδιά που έπαιζαν σε ρομαντικές κωμωδίες του παρελθόντος, όπως ο Μπρους Γουίλις και ο Μελ Γκίμπσον. Μπορεί να είναι όλα αυτά. Ας κάνουμε ένα remake το «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» αλλά με τον Πέδρο Πασκάλ. Διασκευάστε όλες τις ταινίες από το «Φονικό Όπλο» με τον Πέδρο Πασκάλ».