Ο Πέδρο Πασκάλ παρακολούθησε συναυλία της Μπιγιόνσε στο Λος Άντζελες στα πλαίσια της περιοδείας της, «Renaissance Tour», την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, μαζί με τη φίλη του, Σάρα Πόλσον.

Ο 48χρονος ηθοποιός του «Game Of Thrones» παρακολούθησε με απόλυτη έκπληξη τη ζωντανή εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας.

Καταγράφοντας τα πάντα στο Instagram Live της για το ανυπόμονο κοινό, η πρωταγωνίστρια του «American Horror Story» «έπιασε» τον ηθοποιό να εκστασιάζεται λέγοντας ότι «πεθαίνει» βλέποντας την εμφάνιση της Μπιγιόνσε.

Τα άτομα που παρακολούθησαν το Instagram live είχαν εξίσου κωμικές αντιδράσεις, με έναν να αστειεύεται λέγοντας: «Η Μπιγιόνσε σε κάλεσε εσένα & τον Πέδρο σε Uber».

Ο πρωταγωνιστής του «Last Of Us» δεν μπορούσε να συγκρατήσει την απόλυτη χαρά του, ενώ παρακολουθούσε τη συναυλία.

Ο Χιλιανοαμερικανός σταρ, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε viral φήμη, με τον τίτλο που του προσέδωσαν οι φαν ως «internet daddy», ήταν ανάμεσα σε διασημότητες που παρακολούθησαν τη συναυλία της 42χρονης σούπερ σταρ.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν επίσης μεταξύ της ελίτ του Χόλιγουντ που βρισκόταν στο πλήθος των ενθουσιωδών θαυμαστών που παρακολουθούσαν την εμφάνιση της Μπιγιόνσε στο Λος Άντζελες την Παρασκευή.

Τον Φεβρουάριο, μάλιστα, ο Πασκάλ εντοπίστηκε να παρευρίσκεται στο Όσκαρ afterparty της Μπιγόνσε, που πραγματοποιήθηκε στο Chateau Marmont.

Η φιλία του Πασκάλ και της Πόλσον μετράει αρκετές δεκαετίες.

Μπιγιόνσε

Μάλιστα, η ηθοποιός κάποτε έδωσε τον μισθό της στον Πασκάλ στην αρχή της καριέρας του, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, για να μπορεί να ζει.