Αν υπάρχει μια γυναίκα καλλιτέχνιδα που περιμένει κανείς να δει στο Met Gala, αυτή είναι η Nicki Minaj. Καλά, είναι και η Cardi B. Αλλά και οι δύο μαζί στον ίδιο χώρο, θα ήταν σαν event στο WWE. Εν πάση περιπτώσει, η Minaj δεν βρέθηκε στο Met Gala που έγινε χθες βράδυ στη Νέα Υόρκη, γιατί ήταν υποχρεωτικό να έχει εμβολιαστεί για να δώσει το παρών και, προς έκπληξη όλων, η ράπερ είναι κατά του εμβολιασμού. Τουλάχιστον όμως είναι φανατικά υπέρ της μάσκας.

Η Nicki Minaj πέρασε όλο το βράδυ γράφοντας στο Twitter κατά του εμβολίου και εξήγησε ότι ένας από τους λόγους που δεν το κάνει, είναι γιατί θέλει πρώτα να το μελετήσει, να του δώσει λίγο χρόνο και μετά θα δει αν είναι ασφαλές να το κάνει. Περίεργο, δε γνωρίζαμε πως έχει τελειώσει κάποια σχολή ιατρικής ή βιολογίας για να έχει γνώσεις πάνω σε ένα επιστημονικό παρασκεύασμα.

«Θέλουν να έχεις εμβολιαστεί για το Met. Αν εμβολιαστώ, δεν θα το κάνω για το Met, αλλά όταν νιώσω ότι έχω κάνει αρκετή έρευνα. Το δουλεύω αυτές τις μέρες μέσα μου. Στο μεσοδιάστημα, αγάπες μου να προσέχετε. Φοράτε τη μάσκα με τα δύο κορδόνια που κρατάει το πρόσωπο και το κεφάλι σας. Όχι αυτή που είναι πιο χαλαρή».

Ειλικρινά αναρωτιόμαστε τι να εννοεί με τη φράση «done enough research». Ότι δηλαδή έχει κάποιο εργαστήριο και έχει πάρει δείγμα του εμβολίου και το αναλύει; Έχει ξεκινήσει κάποιο δικό της πείραμα; Ας μας πεις κι εμάς κυρά Nicki Minaj…

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Minaj είχε και οικογενειακό βίωμα να μοιραστεί. «Ο ξάδερφος μου στο Τρινιντάντ δεν θα κάνει το εμβόλιο γιατί το έκανε ένας φίλος του και έμεινε στείρος. Οι όρχεις του πρήστηκαν. Ο φίλος του θα παντρευόταν σε μερικές εβδομάδες και η κοπέλα του ακύρωσε τον γάμο. Γι΄αυτό να προσεύχεστε γι΄αυτό και να είστε σίγουροι ότι είστε άνετα με την επιλογή του εμβολιασμού κι όχι να σας κάνουν bullying».

Η ιστορία της Nicki Minaj είναι πολύ καλή και θα βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά ότι παρακολουθεί στα κρυφά Οικογενειακές Ιστορίες στον ALPHA.

Μας θυμίζει επίσης κάτι ψεύτικες κοπέλες που λέγαμε ότι είχαμε στους φίλους μας, αλλά είχαν κάτι ονόματα είτε πολύ άκυρα, τύπου Αγαύη, είτε Μαρία και ήταν από το χωριό.

Σε παλιότερη ανάρτηση της η Minaj είχε χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία το παιδί που γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, δηλαδή ένα χρόνο πριν.

Λίγο μετά πάντως, απαντώντας σε χρήστες στο Twitter, η Nicki Minaj παρότρυνε κάποιους να εμβολιαστούν και είπε πως θα το κάνει αναγκαστικά και η ίδια σύντομα. «Το ξέρω μωρά μου. Πολλέες χώρες δεν αφήνουν ανθρώπους να πάνε στη δουλειά τους χωρίς εμβόλιο. Σίγουρα τους προτείνω να εμβολιαστούν. Πρέπει να ταΐσουν τις οικογένειες τους. Λογικά κι εγώ θα εμβολιαστώ σύντομα γιατί έχω να πάω σε περιοδεία κτλ».

Θα θέλαμε πολύ να δούμε τη Nicki Minaj να τα λέει όλα αυτά face to face με τον Sean Penn. Θα είχε πολύ πλάκα.

Αξιοσημείωτο είναι αυτό που αναφέρει το The Verge, ότι δηλαδή τα social media που έχουν μια πολιτική να κάνουν label αναρτήσεις σχετικές με τα εμβόλια και να γράφουν κάτω από ψευδείς αναρτήσεις ότι είναι ψευδείς, στην περίπτωση της Nicki Minaj δεν θεωρήθηκε ότι παραβιάζει κάτι κι έτσι δεν υπήρξε κάποια ταμπέλα σε όσα έγραψε. Είπαμε, κάνει fact checking το Twitter, αλλά δε μπορεί να πάει να αναψηλαφήσει και τα γεννητικά όργανα ενός random τύπου στο Τρινιντάντ.

Στο Twitter πάντως δεν άφησαν να χαθεί η ευκαιρία να σχολιαστούν οι πρησμένοι όρχεις του φίλου του ξαδέρφου της.

Το καλύτερο όλων το έγραψε ο ακόλουθος κύριος και συντασσόμαστε σίγουρα μαζί του. Κι οι δικές μας σκέψεις είναι στα πρησμένα balls κάποιου τύπου στο Τρινιντάντ. Δεν ξέρουμε, ίσως χρειαστεί να βγούμε στις 21:00 στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουμε.

https://twitter.com/TylerDinucci/status/1437546486292615174?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1437546486292615174%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Fculture%2F2021%2Fsep%2F14%2Fwhy-is-nicki-minaj-tweeting-about-vaccines-and-some-guys-swollen-testicles