Ο Τζάρεντ Λέτο μαγνήτισε τα βλέμματα για ακόμη μια φορά, αφού η εμφάνισή του στο Met Gala, ήταν η πιο ιδιαίτερη. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και μουσικός, φόρεσε ένα ολόσωμο κοστούμι γάτας που παρέπεμπε στη Choupette του Καρλ Λάγκερφλεντ. 

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε και με τη δεύτερη εμφάνισή του, η οποία ήταν το ίδιο εμπνευσμένη, αφού επέλεξε να μεταμορφωθεί» στον ίδιο τον Καρλ Λάγκερφελντ, τον εμβληματικό σχεδιαστή μόδας, στον οποίο ήταν αφιερωμένο και το φετινό Met Gala.

Λέγεται πως ο Τζάρεντ Λέτο επέλεξε τις δύο εμφανίσεις, καθώς θα υποδυθεί τον σχεδιαστή μόδας σε μία νέα βιογραφική ταινία. 

Σημειώνεται πως γάτα ντύθηκε και η ράπερ Doja Cat, τιμώντας αν μη τι άλλο το όνομά της. Όμως, η δική της εμφάνισης ομολογουμένως ήταν λιγότερο ευφάνταστη από εκείνη του Τζάρεντ Λέτο, ο οποίος έκανε και μια παραλλαγή στο after party.

Τζάρεντ Λέτο
(Photo credits: Gotham/GC Images)

Οι 5 πιο εκκεντρικές και προβοκατόρικες εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί ανά τα χρόνια

Ο Τζάρεντ Λέτο έχει τις πιο icon στιλιστικές επιλογές. Ο 50χρονος φροντίζει η κάθε του εμφάνιση να είναι όχι μόνο fashionable αλλά και εκκεντρική, με αποτέλεσμα να συζητιέται για μέρες.

«Ξανά χτυπά» στο Met Gala 2022 όπου εμφανίστηκε δίπλα στον Alessandro Michele, τον creative director της Gucci με το ακριβώς ίδιο λουκ, σαν σιαμαία αδέλφια. Οι δύο άνδρες έκαναν total Gucci εμφάνιση, με Gucci κοστούμι με πλουμιστές λεπτομέρειες, βυσσινί παπιγιόν και μαύρα γυαλιά. Ακόμη και τα μαλλιά τους φρόντισαν να δείχνουν τα ίδια.

Jared Leto
(Photo credits: Theo Wargo/WireImage)

Το 2019 με αξεσουάρ ένα ομοίωμα του κεφαλιού του. Ακόμη και το κεφάλι να μην κράταγε, θα μιλούσαμε ακόμη για αυτό το βικτωριανό κόκκινο μεταξωτό φόρεμα με τις αλυσίδες-πολυέλαιος.

Τζάρεντ Λέτο

Στο Met Gala 2018 έφερε την Ανάσταση στο κόκκινο χαλί, ντυμένος ως άλλος Ιησούς. Ποζάρει ξανά μαζί με τον Alessandro Michele και στην μέση η Lana Del Rey. Το θέμα εκείνη την χρονιά ήταν μόδα εμπνευσμένη από την καθολική εκκλησία.

Τζάρεντ Λέτο
(Photo credits: Jamie McCarthy/Getty Images)

Το 2016 ντυμένος σε κρεμ αποχρώσεις κρατώντας ένα μπαστούνι. Φυσικά, με total Gucci. Στο LACMA Art and Film Gala 2021 με ρετρό εμφάνιση και ροζ πούπουλα στις μανσέτες.

Τζάρεντ Λέτο

* Φωτογραφίες: Getty Images