To φετινό Met Gala, ήταν αφιερωμένο στον εμβληματικό Καρλ Λάγκερφελντ, έναν από τους πιο επιδραστικούς σχεδιαστές, που κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στον χώρο της μόδας.

Το τεράστιο ταλέντο του, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης με τη διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue, να αφιερώνει τη βραδιά, σε αυτή την πολύπλευρη και συναρπαστική προσωπικότητα.

Αντλώντας έμπνευση από το έργο του Γερμανού σχεδιαστή, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2019 σε ηλικία 85 ετών, οι διάσημοι έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις, εμφανώς πιο κομψές και ήσυχες σε σχέση με παλαιότερες χρονιές.

Ο Πέντρο Πασκάλ, ήταν από τους άντρες που ξεχώρισαν για τη στιλιστική τους επιλογή. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα δομημένο κόκκινο παλτό, με κόκκινο πουκάμισο και μαύρη γραβάτα. Ολοκλήρωσε το σύνολο του με μαύρο σορτς, ψηλές κάλτσες και μπότες.

Όλα, έφεραν την υπογραφή του οίκου Valentino, ενώ το συγκεκριμένο look το είχαμε δει να πρωταγωνιστεί και στην πασαρέλα της χειμερινής συλλογής Fall/Winter2023.

Ένας προκλητικός συνδυασμός, δύο δυναμικών χρωμάτων σε ένα ενδιαφέρον σχεδιαστικά σύνολο. Εξάλλου, τα κοντά παντελόνια πάνω από το γόνατο, έχουν αρχίσει να επανέρχονται τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες και ο Πασκάλ το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Πασκάλ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στο σίκουελ του Gladiator, έκανε μια από τις πιο ριψοκίνδυνες επιλογές της βραδιάς αποδεικνύοντας ότι παρότι βρίσκεται λίγο πριν τα 50, συνεχίζει να τολμά αντιμετωπίζοντας τη μόδα ως παιχνίδι.

Ο ηθοποιός έχει ήδη συγκεντρώσει πολλούς, που επικροτούν αυτή του την εμφάνιση, ανοίγοντας νέους δρόμους στον τρόπο που ντύνονται οι άντρες.

Φωτογραφία: Getty Images